HB Køge skal følge op på “helstøbt, god præstation”

Mark Gundelach var en af mange profiler da HB Køge i weekenden vandt 3-0 over Vendsyssel FF, og undervejs lagde han op til Effiong Nsungusis 2-0-scoring. På søndag løber han og holdkammeraterne ind på kunstgræsset på JYSK Park i Silkeborg. Her skal de følge op på den stærke præstation mod Vendsyssel FF.

“Vi skal fortsætte vores spil fra sidste kamp. Det så rigtig godt ud. Vi havde rigtig mange gode offensive spil tendenser, noget vi ikke i samme grad har set tidligere, og defensivt stod vi også fint, og jeg tror kun, at vi gav to afslutninger væk. Det var en helstøbt, god præstation kan man sige. Det er fedt at se, at nogen af de ting vi arbejder med, de begynder at vise sig på banen. Vi har ikke set tidligere, at vi kan kreere så meget, og stadig stå godt defensivt, og forhåbentlig fortsætter det på søndag”, siger Mark Gundelach til HBKoge.dk.

Mod formstærke Silkeborg skal HB Køge op mod rækkens øjeblikkelige nummer tre, og dermed en af de absolutte oprykningskandidater.

“Det siger sig selv, at det ikke bliver en let kamp. Silkeborg spiller rigtig godt, og spiller også på kunst, ligesom vi selv gør, så vi skal stå rigtig godt defensivt, og så skal vi tage de ting med fra sidste kamp, som vi gjorde godt, og hvis vi gør det, så er jeg sikker på, at vi kan lave et godt resultat”.

1. Division

Silkeborg IF – HB Køge

Søndag den 7. marts kl. 15.00

JYSK Park

 

Capelli Sport