HB Køge skifter indløbssang

HB Køge har siden marts måned løbet på banen til tonerne af Volbeats “For Evigt”, som fik flest stemmer af alle ved den afstemning, som HB Køge startede for at involvere klubbens fans og tilhængere.

Sangen var en af i alt ti sange, der var udvalgt til afstemningen og var med på listen på baggrund af input fra spillere og fans, men måske en sådan afstemning alligevel ikke var helt optimal.

Ved onsdagens lokalopgør mod FC Roskilde erklærede fans fra FC Roskilde, at de havde deltaget i afstemningen og sendt et antal stemmer af sted mod det, der endte med at blive vindersangen, og på den måde påvirket resultatet.

“For Evigt” fik mange stemmer – også af HB Køges egne fans, og HB Køge kan ikke med sikkerhed vide om sangen alligevel havde vundet afstemningen selvom FC Roskildes fans ikke havde stemt på den, men HB Køge har taget tvivlen til efterretning.

Derfor skifter HB Køge til en ny indløbssang, der er udvalgt af spillertruppen. Den nye indløbssang får premiere i weekendens hjemmekamp mod Fremad Amager.

Sjovt lavet af FC Roskilde, og HB Køge lever fint med at skifte indløbssang, og kan samtidig glæde sig over, at det var HB Køge der tog de tre point i onsdags med 3-2-sejren i Roskilde Idrætspark.

Capelli Sport