HB Køge skriver med 21-årig venstreback

HB Køge er blevet enige med venstrebacken Daniel Thøgersen om en kontrakt gældende for 2,5 år. Den 21-årige forsvarsspiller skifter til HB Køge fra Kolding IF.

“Vi har fulgt Daniels udvikling længe, og er glade for at vi nu er blevet enige om en aftale med ham og Kolding. Daniel har trods sin unge alder allerede spillet næsten 50 kampe i 1. Division i løbet af de seneste to år, og har også spillet en lille håndfuld Superligakampe for AGF. Han har udviklet sig godt de seneste år, hvor han har spillet fast i 1. Division, og vi er sikre på at han hos os kan sætte endnu mere skub i udviklingen”, lyder det fra HB Køge-direktør Per Rud.

Selv glæder Daniel Thøgersen sig til at starte op i sin nye klub, og satser på at lære en masse fra HB Køges nye trænerteam, Daniel Agger og Lars Jacobsen.

“HB Køge er en virkelig spændende klub, der har en masse spændende ting i gang. Og med de to nye trænere, så er det en oplagt mulighed for mig, og jeg tror på, at jeg kan lære en masse af dem, så jeg kan tage næste skridt. Jeg startede min karriere i AGF og fik en håndfuld Superligakampe, og blev så udlejet til Næstved i første omgang, og så til Kolding, hvor jeg efterfølgende skiftede til, så jeg har fået en masse erfaring med fra alle tre klubber. Nu starter jeg et nyt kapitel her i HB Køge, og det glæder jeg mig rigtig meget til”, fortæller Daniel Thøgersen.

Daniel Thøgersen har spillet 17 ungdomslandskampe for Danmark. Han har første træningsdag i HB Køge torsdag den 17. juni, hvor HB Køges nye trænerduo med Daniel Agger og Lars Jacobsen i spidsen, samler spillerne for første gang efter ferien.

Fakta om Daniel Thøgersen

Født: 8. januar 2000

Udvalgte hold: 17 ungdomslandskampe for Danmark

Tidligere klubber: AGF // Næstved // Kolding IF

Capelli Sport