HB Køge skriver med 28-årig mexicansk forsvarsspiller

Med lidt over en uge til sæsonstart for de forsvarende mestre i Gjensidige Kvindeliga har HB Køge forstærket sig med den 28-årige mexicanske forsvarsspiller Arianna Romero, der går under navnet “Ari”. Arianna Romero har underskrevet en halvårig kontrakt med HB Køge. “Ari” har senest spillet for North Carolina Courage i den bedste kvindelige liga i USA og har erfaring fra det mexicanske landshold.

“Ari er en rutineret spiller, som kommer med stor erfaring fra internationale klubber. Hun er en ledende spiller, som skal være med til at give endnu mere konkurrence om startpladserne på holdet og give mere ro på bolden. Vi er i første omgang blevet enige om en halvårlig aftale for at se hinanden an, men vi håber selvfølgelig på at kunne forlænge samarbejdet, hvis det viser sig at være det rigtige”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

Ari har spillet flere kampe for det mexicanske landshold, og i en masse internationale klubber rundt i verden. Hun uddyber her sit skifte til HB Køge:

“Det har været rigtig godt. Pigerne har taget godt imod mig og det samme med folkene omkring holdet. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, så nu glæder jeg mig bare til at komme igang. Nu ser jeg med egne øjne den succes som holdet har haft, og hvor hårdt pigerne arbejder for det, så jeg er rigtig spændt på at komme igang. På mange måder har jeg følt mig hjemme her, selvom jeg er langt hjemmefra”.

I HB Køge skal Ari hjælpe de forsvarende mestre med titelforsvaret i Gjensidige Kvindeligaen og i de kommende kampe i Champions League. Ari beskriver sig selv som fodboldspiller således:

“Jeg er en meget alsidig spiller, der er dirigerende og vokal. Jeg har stor erfaring og er opmærksom på, hvordan jeg kan hjælpe især nogle af de yngre spillere, hvilket jeg ser frem til. Derudover er jeg en hårdarbejdende spiller, og resten må fansene komme og se i kampene”.

Fakta om Arianna Romero

Født: 29. Juli 1992

Udvalgte hold: Mexico U20 – 9 kampe & Mexico – 47 kampe

Tidligere klubber: Houston Dash // Washington Spirit // ÍBV // Perth Glory // Vålerenga // Valur // North Carolina Courage

Capelli Sport