HB Køge skriver med Emma Veletanlic

HB Køge er glade for at kunne offentliggøre den 19-årige forsvarsspiller Emma Veletanlic som ny spiller i Gjensidige Kvindeliga-truppen. Emma kommer til klubben fra Kolding IF og tilslutter sig de dobbelte danske mestre med øjeblikkelig virkning.

“Vi har holdt øje med Emma i en længere periode, efter hun i en ganske tidlig alder blev en del af Kolding IFs førsteholdstrup. Hun har gjort sig bemærket med sine evner på bolden, gode fysik og åbenlyst store potentiale, så vi er glade for at det nu er lykkedes os at tilknytte hende til klubben,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud, om nytilgangen.

“Det er ingen hemmelighed at HB Køge pt. har Danmarks bedste Kvindeligahold. Det har de vist gang på gang de seneste år, og jeg glæder mig derfor til at vise, at jeg hører til her. Jeg forventer at komme til et meget professionelt miljø, som forhåbentlig kan være med til at udvikle mig til en endnu bedre fodboldspiller. Og så håber jeg selvfølgelig på at få en masse erfaring med både national og specielt også international fodbold i klubben,” siger Emma Veletanlic i forbindelse med klubskiftet.

Emma har spillet i Kolding siden hun startede til fodbold som 6-årig. Hun blev som 17-årig rykket op i holdets Kvindeliga-trup, hvor det sidenhen blev til 40 officielle førsteholdskampe. Undervejs har hun blandt andre spillet sammen med Emma Færge og Cecilie Fløe – og netop udviklingen i deres spil, efter de kom til HB Køge, har været med til at inspirere Veletanlic til at søge samme vej.

“Jeg har set en stor udvikling hos de tidligere Kolding-piger siden jeg spillede sammen med dem, og jeg glæder mig til at mærke den samme udvikling hos mig selv på daglig basis. Måske jeg endda også kan opleve samme succes, som de har haft her i klubben,” slutter Emma Veletanlic.

Hun og resten af HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold har første træningsdag i det nye år torsdag d. 12. januar.

Stort velkommen fra alle i HB Køge til Emma Veletanlic.

Capelli Sport