HB Køge skriver med forsvarsprofil

HB Køge har skrevet en treårig kontrakt med den 25-årige montenegrinske forsvarsspiller Nemanja Cavnic, der kommer til klubben på en fri transfer fra Fremad Amager.

“Nemanja er rigtig, rigtig stærk, og har i vores øjne været en af de bedste forsvarsspillere i 1. Division de seneste år. Han er stærk i luften, og så er han rigtig god til at placere sig, og få lukket effektivt ned for modstanderne. Og mindst lige så vigtigt, så er han en fighter, og en ledertype, der går forrest, og som på den måde kan være med til at vise vejen, og det er lige præcis de egenskaber, vi har søgt efter”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

Selv glæder Nemanja Cavnic sig til at tørne ud i HB Køge-trøjen i den kommende sæson, og forsvarsspilleren ser et stort potentiale og store ambitioner i klubben.

“Jeg kan se et stort potentiale i HB Køge, og det projekt, som er i gang i klubben, og jeg tror, det er et godt sted for mig. HB Køge er en god klub med store ambitioner, og jeg tror på projektet og på de nye trænere. HB Køge er en 1. Divisionsklub, men der er ambitioner om Superliga, og det er det, der er mit mål – at komme i Superligaen. Så det håber jeg, at jeg kan opnå her”, lyder det fra Nemanja Cavnic, der ikke selv er meget for at sætte ord på sig selv som spillertype.

“Jeg vil hellere vise mig frem på banen, men jeg kan garantere, at jeg er en stor fighter, og at jeg vil vise det i den kommende sæson”.

Nemanja Cavnic har spillet i Fremad Amager siden 2018, og står noteret for 90 kampe for amagerkanerne.