HB Køge skriver med Kevin Ray Mendoza

HB Køge har skrevet en toårig kontrakt med den 24-årige målmand Kevin Ray Mendoza, der i seneste sæson tørnede ud for AC Horsens, hvor det blev til seks kampe i Superligaen.

 

– Kevin er en rigtig dygtig målmand, som har en vilje til hele tiden at udvikle sig og blive bedre. Han har den helt rigtige indstilling og udstråling, og så er han hurtig på stregen og god med fødderne. Han har i sine tidligere klubber vist hvor stort potentiale han har, og vi glæder os til at se ham udvikle sig endnu mere hos os, hvor vi er sikre på, at han vil falde rigtig godt ind og skal nu tage kampen op med den anden ny tilkommende keeper Casper Hauervig om spilletid i NordicBet LIGAEN, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud.

 

Kevin Ray Mendoza ser frem til at trække HB Køge-trøjen over hovedet i de kommende sæsoner.

 

– HB Køge er en klub på vej frem, og jeg håber at gøre mig fortjent til en masse spilletid her i HB Køge, og at jeg smmen med resten af truppen kan være med til at få HB Køge med i toppen af NordicBet LIGAEN. Jeg kender HB Køge som et hold, der spiller rigtig god fodbold, og som har en masse unge spillere som virkelig går efter det og vil det her, siger Mendoza, der overtager trøjen med nummer 26 på ryggen.

 

Kevin Ray Mendoza har fået sin det meste af sin fodboldopdragelse i Viborg FF, som han debuterede for som 17-årig. Siden fulgte ophold i Kjellerup IF, Ringkøbing IF og Thisted FC, hvor han hos sidstnævnte udviklede sig til en stor profil i NordicBet LIGAEN, hvorefter han sidste sommer drog videre til AC Horsens i Superligaen.

 

Fakta om Kevin Ray Mendoza

Født: 29. september 1994

Position: Målmand

Nationalitet: Danmark / Filipinerne

Højde: 188 cm.

Tidligere klubber: Viborg FF // Kjellerup IF // Ringkøbing IF // Thisted FC // AC Horsens

Capelli Sport