HB Køge skriver med midtbanetalent

HB Køge har skrevet kontrakt med 16-årige Casper Jørgensen, der i den forgange sæson var en vigtig spiller på HB Køge U17-hold, der endte med at slutte helt i top i U17 Divisionen, og som fra den kommende sæson rykker op i U19-truppen, ligesom han fortsat løbende vil træne med HB Køges førsteholdstrup.

– Casper Jørgensen er kommet på kontrakt, Casper har spillet i klubben siden han var en lille dreng, og vi er meget glade for indgåelsen af kontrakten med Casper, som vi har store forhåbninger til, udtaler Head of Coaching i HB Køge, Steen Knudsen.

U17 Cheftræner Kenneth Høier sætter yderligere nogle ord på Casper Jørgensen.

– Casper er en rigtig hårdtarbejdende spiller, der har et virkelig stort løbepensum. Derudover er han en teknisk velfunderet spiller med gode vendinger og pasninger, korte såvel som lange. Casper har været en del af et succesfuldt U17-hold, der i den forgange sæson vandt U17 Divisionen – en titel han har en stor andel i. Han er gået forrest på dyder, som at ville arbejde hårdere end sin modstander hver gang, udtaler U17 Cheftræner Kenneth Høier og fortsætter:

– Han har et godt blik for spillet og har udviklet sin evne til at se og forstå hvad der sker i næste aktion hvilket kommer til udtryk i hans evne til at stjæle bolden fra modstanderen, han er således den midtbanespiller i Divisionen der har brudt flest af modstanderens afleveringer. Hans fine blik for spillet kommer i kombination med hans fine pasningsfod også til udtryk i hans evne til at skabe målchancer for sine holdkammerater.

– Casper er en målrettet type der ved han vil, og ikke mindst hvad han kan. De næste par år skal lære ham hvad skal kunne for en dag at kunne leve af fodbolden, en proces han allerede er i gang med. Han har således trænet fast med førsteholdet siden efteråret 2018 og deltaget i deres træningslejr i vinters. Casper går en spændende sæson i møde som U19 spiller hvor han for alvor bliver presset for at komme på holdet i weekenderne. Det er vigtigt at han bliver ved med at være i nuet, og ikke fokusere for meget på fremtiden, og samtidig optimere sin udvikling således at effekten at hans træning bliver så høj som mulig, slutter Kenneth Høier.

Casper Jørgensen scorede syv mål og leverede 14 assists i sine 25 kampe, og leverede et hav af interceptions undervejs i den forgangne sæson.

Capelli Sport