HB Køge skriver med Mike Jensen

Den tidligere Brøndby- og Rosenborgprofil Mike Jensen er ny mand i HB Køge. Den rutinerede, tidligere landsholdsspiller har skrevet en kontrakt på 3,5 år med HB Køge.

”32-årige Mike Jensen er en kæmpe profil, og en stor spiller med en imponerende karriere i både ind- og udland. Vi har jagtet denne figur, der kan samle holdet og sætte en ny retning både spillemæssigt og kulturelt. Ham har vi fundet nu. Vi har gennem de mange samtaler den seneste måned med Mike Jensen fået bekræftet, at han har alt det, vi har søgt: Lederskab, vinderinstinkt og sult. Masser af sult”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

”Både trænerteamet og jeg kender Mike som en spiller, der arbejder benhårdt og som altid giver sig 100 %. Mike Jensen var i Rosenborg den dominerende spiller i den norske liga. I den cypriotiske storklub APOEL FC spillede han Europa League i efteråret. Det er skønt, at denne øvelse er lykkedes for HB Køge. Vi er helt overbeviste om, at han bliver en stor profil for os og en berigelse for 1. Division”.

Mike Jensen siger:

”Som type og menneske betyder det meget for mig, at jeg føler, at ”jeg hører til”. Sådan har jeg det efter en række møder med HB Køges ledelse og klubbens ejer, Capelli Sport, den seneste måned. Der er ambitioner både på den korte og den lange bane. Klubben er på vej i offensiven med oprykning til Superligaen som det mål, man rækker ud efter de næste år. Den proces vil jeg gerne stille mig i spidsen for.”

”Vi har lavet en aftale på 3 ½ år, men jeg håber på, at jeg kan blive ”i huset” meget længere. Det har været et mønster i min karriere, at jeg er blevet længe de samme steder. Capelli Sport, der står bag HB Køge, er involveret i flere klubber på flere kontinenter og er åben for, at jeg på et senere tidspunkt kan blive en del af netværket som træner, og det perspektiv er spændende. Men det er ikke lige rundt om hjørnet. Jeg har stadig masser af energi, der skal fyres af på banen. Hvis der er nogen, der tror, at jeg er tæt på at lade mig pensionere, så skal jeg nok få korrigeret den opfattelse.”

Per Rud tilføjer:

”Aftalen bygger på gensidig tillid og respekt. Vi har muligheden for det sidste år af Mike Jensens kontrakt at bruge hans erfaring og evner i en anden funktion enten i HB Køge eller i andre af de klubber, hvor Capelli Sport er involveret. Sålænge Mike er på toppen på banen, spiller han for HB Køge. Og bagefter er det en fælles ambition, at han tager de første skridt som træner i vores set-up.”

Mike Jensen skiftede i januar 2020 fra Rosenborg i Norge til den cypriotiske storklub APOEL. Her stoppede han ved årsskiftet med ønsket om at vende hjem til Danmark efter otte år i udlandet. I Rosenborg spillede Mike Jensen hele 291 kampe og scorede 51 mål.

Capelli Sport