HB Køge skriver med offensivtalent

HB Køge er glade for at kunne offentliggøre, at det er lykkedes at hende den talentfulde offensivspiller Abdul Samad Shahzad Arshad til klubben fra B93.

Abdul er topscorer i U19 Drenge Divisionen, hvor han i løbet af efterårssæsonen har leveret hele 20 scoringer i 13 kampe samt adskillige assists. I sidste sæson vandt han rækken med B93, mens han også ved den lejlighed blev holdets topscorer.

Abdul Arshad er 18 år gammel og kommer til klubben på en halvandet år lang aftale. Han er blevet skolet i B93, hvor han i november fik sin seniordebut i en 2. divisionskamp imod FA2000, og hvor hans udvikling især over de seneste år har taget fart.

“Abdul er en ekstremt spændende spiller, der er god til at bringe sine spidskompetencer ind i kampene. Han er teknisk stærk, og hans mand-mand færdigheder er på et rigtig højt niveau. Og så har han henover det sidste år vist sig enormt farlig i og udenfor modstandernes felt, hvor hans statistikker jo beviser, at han får et virkelig godt slutprodukt på sine aktioner. Så vi er spændte på at han kommer, og vi er sikre på, at hans positive udvikling fortsætter her i klubben,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Også Abdul Arshad selv er glad for, at aftalen parterne imellem nu er faldet på plads.

“Jeg er super glad og stolt over at skrive under med HB Køge. Det er en klub, der har en masse ambitioner, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til at starte i klubben og forhåbentlig være med til at løfte holdet,” siger han.

Abdul færdiggør i foråret sin gymnasielle uddannelse og han vil derefter træne fast med HB Køges NordicBet Liga-mandskab fra sommeren 2022 og frem. Indtil da vil han primært gøre sig på HB Køges U19-hold, hvor han skal hjælpe holdet i topkampen af Divisionen. HB Køge ligger inden forårssæsonen nummer to i rækken, et enkelt point efter førerholdet Viborg FF.

FAKTA:
Navn: Abdul Samad Shahzad Arshad
Født: 26. februar 2003
Nationalitet: Dansk/Pakistansk
Position: Kantspiller/Angriber
Seniorkampe/mål: 1/0
U19-kampe/mål: 40/31

Capelli Sport