HB Køge skriver med rutinerede Petry

HB Køge har sikret rutineret tilgang til den centrale midtbane. Klubben har indgået en toårig kontrakt med 28-årige Lasse Petry, der vender hjem til Danmark efter et par år i islandsk fodbold.

Lasse Petry har solid Superligaerfaring og har fået fodboldopdragelsen i FC Nordsjælland, hvor han også slog igennem som senior inden han som 25-årig drog videre til Lyngby.

“Lasse Petry er med sit niveau og sin erfaring en solid forstærkning til vores trup. Lasse har et rigtig højt niveau, og som med sin gode teknik og overblik kan hjælpe os rigtigt godt på vej i det opbyggende pasningsspil”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud og fortsætter:

“Lasse er også en spiller der vil kunne bidrage uden for banen og i omklædningsrummet. Han er en god fyr, og han passer perfekt ind i truppen. Vi glæder os til at se ham på træningsbanen efter ferien”.

Lasse Petry har spillet 92 Superligakampe for FC Nordsjælland og 14 kampe for Lyngby i 1. Division. I 2011/12 var han en del af der FC Nordsjælland-mandskab, der vandt det danske mesterskab. Siden har han også vundet både sølv og bronze med Farumklubben. I 2020 har han vundet det islandske mesterskab med Valur.

Lasse Petry skriver under på en toårig aftale med HB Køges direktør Per Rud.

Capelli Sport