HB Køge skriver med rutineret hollandsk back

29-årige Lorenzo Burnet er ny mand i HB Køge. Den hollandske venstreback tørnede i sidste sæson ud for FC Emmen i den bedste hollandske fodboldrække.
“Vi har en bred og konkurrencedygtig trup, men da Nicholas Marfelt blev skadet valgte vi at se os om efter en erstatning, som kan være med til at skærpe konkurrencen på venstre back. Med Lorenzo får vi en meget rutineret forsvarer, som har virkelig stor erfaring fra hollandsk fodbold. Mere end 160 kampe i Æresdivisionen borger for kvalitet. Han er en offensivt indstillet back, som allerede har efterladt et rigtig godt indryk”, udtaler HB Køge-direktør Per Rud.

Lorenzo Burnet fik sin fodboldopdragelse som ungdomsspiller i Ajax og har som seniorspiller spillet mere end 150 kampe i Æresdivisionen i klubber som FC Groningen, Excelsior, NEC Nijmegen og FC Emmen. Burnet har ligeledes erfaring fra et ophold i den slovakiske topklub Slovan Bratislava.

Lorenzo Burnet er blandt andet blevet anbefalet af HB Køges U17-cheftræner Nicklas Pedersen der spillede på hold med Burnet i FC Groningen.

Lorenzo Burnet har skrevet en kontrakt der gælder for resten af sæsonen.
Fakta om Lorenzo Burnet
Født: 11. januar 1991
Position: Venstre back
Tidligere klubber: Ajax (Ungdom) // FC Groningen // Slovan Bratislava // NEC Nijmegen // Excelsior // FC Emmen
Capelli Sport