HB Køge skriver med stærk forsvarer

HB Køge har skrevet en to-et-halvt-årig kontrakt med 25-årige Abdel Diarra, der kommer til klubben fra Syrianska i den næstbedste svenske række. Diarra er en 188 centimer stor og fysisk stærk midterforsvarer med rødder i Elfenbenskysten. Han har blandt andet erfaring fra de næstbedste rækker i både Sverige, Belgien og Tyrkiet. Sidste sæson var han fast mand hos Syrianska FC, hvor han spillede 18 kampe ud af 30 – men primært var fraværende grundet en skade i starten af sæsonen.

“Abdel er fysisk stærk, forudseende og god på bolden. Og så er han qua sin højde også god i luften og kan dermed også udgøre en trussel på vores offensive dødbolde. Han er en spændende forsvarsspiller, som vi forventer kan tage kampen op med vores øvrige midterforsvarere og være med til at skærpe konkurrencen endnu mere på den position”, fortæller HB Køges adm. direktør Per Rud.

Diarra har mandag mødt resten af holdet og trænet med for første gang og kommer til at spille med nummer 3 på ryggen.

Fakta om Abdel Diarra

Født: 28. december 1994

Position: Central forsvarer

Nationalitet: Elfenbenskysten

Tidligere klubber: AFAD Djékanou (Elfenbenskysten) // R. Strasbourg B (Frankrig) // Antalyaspor (Tyrkiet) // Karsiyaka (Tyrkiet) // Syrianska (Sverige) // KFC Beerschot (Belgien) // Syrianska (Sverige)

Capelli Sport