HB Køge skriver med Tshiembe resten af sæsonen

HB Køge har indgået en kort aftale med 29-årige Delphin Tshiembe, der har sat sin signatur på en kontrakt gældende for resten af sæsonen. Midtbanespilleren vender dermed retur til HB Køge, som han senest repræsenterede i perioden 2013-2016.

“Delphin har trænet med i en periode, og vi er blevet enige om at indgå en aftale der gør, at Delphin i første omgang spiller sæsonen til ende for os, sådan at han nu kan gå ind og kæmpe med om pladserne på holdet. Vi er lidt ramte på bredden i øjeblikket, og derfor er vi glade for at have fået Delphin ombord. Han har opbygget god erfaring siden sidst han var her i klubben med mere end 50 Superligakampe, og udlandsophold i både Skotland og Færøerne.

Tanken er selvfølgelig at kigge på Tshiembe med henblik på en evt. fremtidig aftale”, lyder det fra HB Køge direktør Per Rud.

Delphin Tshiembe har en fortid hos FC Københavns ungdomsafdeling, mens turen sidenhen er gået forbi BK Skjold, HIK, HB Køge, AC Horsens, skotske Hamilton Academy og senest HB Torshavn. Delphin Tshiembe har trænet med HB Køge i de sidste fire uger og har spillet 50 kampe for HB Køge. Han står noteret for tre scoringer.

Delphin Tshiembe er spilleberettiget til torsdagskampen mod Esbjerg.

Capelli Sport