HB Køge skruer op for investeringen i talentarbejdet

Det er tidligere i dag offentliggjort, at Capelli Sport har valgt at investere yderligere i HB Køge, som dermed får boostet en i forvejen sund økonomi. Det er en investering, der skaber begejstring i HB Køge, hvor man ser Capelli Sports markante investering som et stort skulderklap til blandt andet talentudviklingen.

Og netop talentudviklingen kan se frem til et markant løft i de kommende år.

– Jeg er meget glad for det store og konkrete skulderklap til vores talentudvikling. Det er det, vi kan – og som nu har fået yderligere ambition. Talentarbejdet har alle dage været vigtigt for os, og det er noget vi og moderklubberne har arbejdet hårdt på i mange år. Derfor er det fantastisk, at vi nu med Capelli Sport i ryggen får mulighed for at skrue yderligere op for vores investering i talentarbejdet, som er det, der over de kommende år skal være med til at bringe os til næste niveau, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud, der ser frem til et tæt samarbejde med Capelli Sports egne fodboldakademier.

– Jeg ser frem til at vores akademi i HB Køge bliver endnu tættere knyttet på Capelli Sports fodboldakademier, Cedar Stars Academy, og glæder mig over at Capelli Sport ser HB Køge som en vigtig brik i deres egen talentudvikling. Vi kommer til at se et tæt samarbejde, hvor HB Køge får mulighed at se nærmere på de største talenter fra Capelli Sports akademier og talentfulde spillere fra nogle af deres andre klubber verden over.

Per Rud har de seneste år fungeret som både adm. direktør og sportsdirektør i HB Køge. Han fortsætter i jobbet som sportsdirektør, men lægger ansvaret for de kommercielle aktiviteter fra sig for i stedet at blive ny øverste ansvarlig for strategi og samkøring af driften på alle Capelli Sports fodboldakademier.

Det er en spændende opgave, som han glæder sig til at kaste sig over, og som han tror på kan komme HB Køge til gavn i jagten på sportslig succes over de kommende år.

– Jeg ser meget frem til at træde ind i min nye rolle som global chef for Capelli Sports fodboldakademier sideløbende med jobbet som sportsdirektør i HB Køge. Det er en stor udfordring, som jeg glæder mig enormt meget til at give mig i kast med. Det er en spændende mulighed for både HB Køge og mig, og jeg føler mig overbevist om at vi på denne måde kan rykke HB Køge til næste niveau over de kommende år, siger Per Rud.

Capelli Sport