HB Køge slået af Dalum/Næsby

Lørdag eftermiddag var HB Køges kvindeseniorer i 2. Division, Pulje 1 på besøg hos et af rækkens tophold, Dalum IF/Næsby Boldklub på ALPI Arena i Næsby.

Køge kom til kampen med masser af selvtillid efter sidste weekends sejr på 4-1 over B.73 Slagelse, men holdet kom hurtigt i menneskehænder hos et velspillende hjemmehold, der sendte HB Køge retur til Østsjælland med et nederlag på 6-0 i bagagen.

HB Køge fik en frygtelig start på kampen med fynske scoringer i det 4. og 6. minut. Situationen blev endnu værre inden pausen, da fynboerne bragte sig foran 4-0 og i begyndelsen af anden halvleg nettede yderligere to gange, så stillingen med en halv time tilbage af kampen var 6-0 til Dalum IF/Næsby Boldklub.

HB Køge fik dog lukket ned for flere mål til hjemmeholdet, og det selvom holdet med et kvarter igen af kampen måtte udskifte målmand Teagan Fleming-Hübertz der blev så alvorligt skadet at hun måtte bringes til behandling på sygehuset inde i Odense.

Hele klubben sender Teagan Fleming-Hübertz de bedste tanker og håber snarest muligt at se hende tilbage på fodboldbanerne igen.

Kampen sluttede 6-0 til Dalum IF/Næsby Boldklub over et HB Køge-hold med følgende hold:

Teagan Fleming-Hübertz (afløst i 75. minut af Kristine Neumann Andersen), Sille Ottosen, Katrine Wiberg, Katja Larsen, Amanda Mikkelsen, Laura de Fries (afløst i 46. minut af Cecilie Avnskjold), Amalie Højlund Nielsen, Shanja Rahman, Celia Toxborg, Sara Jørgensen, Alberte Amby Frederiksen.

HB Køges næste kamp spilles søndag den 15. oktober kl. 13.00 på hjemmebane mod Vejle Boldklub.

Capelli Sport