HB Køge søger værtsfamilier til akademispillere

HB Køge søger en eller flere værtsfamilier, som kan have nogle af vores unge akademispillere boende. I første omgang vil der være tale om danske spillere, men på sigt kan der også blive tale om udenlandske talenter, der har brug for en tryg base i et nyt land.
Vi søger værtsfamilier, der på sigt kan tilbyde et værelse til en eller flere af vores unge ungdomsspillere, som pga. fodbolden er flyttet hjemmefra i en tidlig alder.
Værtsfamilierne skal rigtig gerne være bosat i Køge Kommune eller en af nabokommunerne, og have gode transportmuligheder til Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark og/eller Herfølge Stadion – enten via cykel eller med offentlig transport.
Udover et værelse skal man som værtsfamilie sørge for fuld forplejning (du modtager økonomisk tilskud fra HB Køge til delvis dækning af udgifter til fx mad), og være indforstået med, at akademispilleren kommer til at bruge rigtig meget af sin tid på fodbold og skole.
En værtsfamilie er derfor vigtig for spillerens udvikling, så han oplever at få optimale betingelser for at udvikle og uddanne sig som fodboldspillere og menneske.
Kort og godt: en værtsfamilie vil være en stor og vigtig hjælp for talentarbejdet i HB Køge.
Er du interesseret, så kontakt
Steen Knudsen, head of coaching
Mail: sk@hbkoge.dk
Telefon: 4042 4559
Capelli Sport