HB Køge spiller sidste test inden forårspremieren

Forårssæsonen nærmer sig med hastige skridt. Kun en enkelt træningskamp mangler inden det på årets første forårsdag i næste weekend, går løs i NordicBet LIGAEN på udebane mod rækkens tophold fra Vejle.

Syv træningskampe har HB Køge spillet i denne opstart, og lørdag kl. 12.00 venter den ottende og sidste af slagsen når HB Køge på udebane møder 2. Divisionstopholdet FC Helsingør, der med 13 sejre i efterårets 16 kampe har sat kursen mod en hurtig tilbagevenden til NordicBet LIGAEN.

Der er derfor forventeligt god modstand til HB Køge lørdag middag i Helsingør, og dermed en god sidste test inden forårspremieren.

HB Køges højreback, Mark Gundelach, ser frem til kampen mod helsingoranerne og føler desuden at HB Køge er, hvor de skal være, og at de er ved at være klar til forårspremieren.

“Jeg føler, vi står et godt sted. Det har været en god opstart, og vi har knoklet og ser også et output i vores seneste kamp, hvor vi vinder 4-0. Det skal selvfølgelig ikke blive en sovepude. Vi skal blive ved med at køre på, og det er vi også bevidste om. Vi glæder os selvfølgelig til kampen mod Helsingør, men også til kampen mod Vejle – det er noget vi ser rigtig meget frem til”, fortæller Gundelach og sætter ord på lørdagens modstander fra FC Helsingør.

“Helsingør er styrkemæssigt på niveau med et 1. divisionshold. Det kan der ikke være tvivl om. De vandt 4-1 over FC Roskilde, og har generelt bare et rigtig stærkt hold, og har også vist i 2. Division, at der næsten ikke kan være tvivl om, at de rykker op, tror jeg”, lyder det fra Gundelach, der sammen med holdkammeraterne har været igennem en god opstart, og hvor man nu er, hvor man skal være inden forårspremieren den 1. marts.

“Jeg synes, vi er hvor vi skal være. Der er altid ting, man kan forbedre, men samtidig synes jeg, at vi står et godt sted. Vi laver mål og forsvarer godt, så overall ser det positivt ud, synes jeg”.

 

HB Køges trup til træningskampen mod FC Helsingør

2. Mark Gundelach

3. Abdel Diarra

4. Marian Huja

7. Stephan Petersen

9. Martin Koch Helsted

11. Jakob Johansson

13. Jean Claude Bozga

14. Jubril Adedeji

15. Liam Jordan

16. Magnus Wørts

19. Marius Elvius

20. Martin Vingaard

21. Christian Toftdahl (U19)

22. Oliver Sonne

23. Mathias Høst

24. Casper Jørgensen (U19)

30. Pedro Silva

32. Kevin Mendoza

 

Træningskamp

FC Helsingør – HB Køge

Lørdag den 22. februar kl. 12.00

Helsingør Stadion

 

Resultater i træningskampene

Lørdag den 18. januar kl. 12.00 // HB Køge – Holbæk // 1 – 0

Lørdag den 25. januar kl. 15.00 // Fremad Amager – HB Køge // 0 – 0

Fredag den 31. januar kl. 16.00 // HB Køge – FC Nordsjælland U19 // 3 – 2

Onsdag den 5. februar kl. 15.00 // FK Baltika – HB Køge // 1 – 1

Lørdag den 8. februar kl. 15.00 // FK Rotor Volgograd – HB Køge // 1 – 0

Tirsdag den 11. februar kl. 15.00 // FC Karpaty Lviv – HB Køge // 3 – 3

Tirsdag den 18. februar kl. 18.30 // HB Køge – B.93 // 4 – 0

 

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport