HB Køge Support med flot donation til HB Køge

HB Køges officielle fanklub, Svanerne – HB Køge Support, satte under corona-lukningen af dansk fodbold gang i en række aktiviteter med det formål at samle penge ind til HB Køge, der som alle andre danske klubber måtte konstatere, at nedlukningen betød manglende indtægter, fx i forbindelse med kampafvikling.
Fanklubben lavede konkurrencer, solgte virtuelle entrébilletter til de aflyste kampe og fik sågar produceret sin egen smagfulde rom, hvorfra en del af indtægterne skulle gives videre til HB Køge.
I forbindelse med sæsonens sidste kamp kunne Mikkel Henderson, der er fankoordinator i Svanerne – HB Køge Support derfor overrække en check på 10.000 kr. til HB Køges direktør Per Rud, der takkede og glædede sig over det flotte indsamlingsresultat.
I HB Køge har man valgt at halvdelen af pengene skal gives retur til fanklubben og de trofaste fans i form af økonomisk støtte til en bustur til udebanekampe i den kommende sæson. Den anden halvdel af donationen sendes videre til et u-landsprojekt i Afrika.
Capelli Sport