HB Køge Support med flot støtte til HB Køge

Svanerne – HB Køge Support, der er HB Køges officielle fanklub, har i løbet af coronapausen sat gang i en række initiativer med det formål at indsamle penge, der kunne sendes videre til HB Køge.

Senest har fanklubben i samarbejde med Romdeluxe fået sin helt egen rom, der blandt andet kan købes på Bar Slap A’ på Nørre Boulevard.

En del af indtægterne fra salget sendes videre til HB Køge.

“Vi har gerne villet gøre noget for klubben i en presset tid, for at vise vores støtte. Da vi blev kontaktet af Romdeluxe, så vi det som en god mulighed, for at kunne skabe noget værdi hos os som for klubben. Sammen satte vi os i fanklubbens bestyrelse ned og gennemgik en række smagsprøver, hvor vi fandt frem til en rom, som vi mente, at de fleste burde kunne lide. Det blev den, vi valgte, fordi det gerne måtte være en, som kunne nå bredt ud. Vi har indtil nu indsamlet ca. 10.000 kr. via salget af rom, konkurrencer og indsamlinger. Vi ved godt, at det for klubben måske ikke kan gøre meget, men det er i høj grad en symbolsk gestus, fordi vi så gerne vil støtte op”, fortæller Anders Christensen, der er formand i HB Køge Support.

// Du kan også købe Svanernes HB Køge-rom online her //

Svanerne – HB Køge Support havde også stor succes med salget af virtuelle billetter til et par af udsatte kampe i coronapausen. Penge som fanklubben også sender ubeskåret videre til HB Køge.

Anders Christensen, formand for Svanerne – HB Køge Support, med den nye rom, der skal være med til at sende penge videre til HB Køge.

 

Capelli Sport