HB Køge tabte bundopgøret i Vejle

Af Per Møller

Søndag eftermiddag var HB Køges andethold i kvindernes 2. Division, Pulje 1, en tur i Vejle for at møde Vejle Boldklub.

Der var tale om en meget vigtig kamp mellem rækkens nummer næstsidst og nummer sidst – og det blev hjemmeholdet Vejle der trak det længste strå med en sejr på 5-2 efter 4-1 ved pausen.

Vejle Boldklub fik en ønskestart på opgøret med scoringer i det 8. og det 10 minut. HB Køge fik dog kæmpet sig tilbage i opgøret og fik reduceret til 2-1 ved Celia Toxborg i det 25. minut.

Men inden pausen havde Vejle med to scoringer i det 32. og 36. minut bragt sig foran 4-1, og arbejdsbetingelserne gjort særdeles vanskelige for HB Køge.

I anden halvleg fik HB Køge rettet op på forsvarsspillet og lukket godt af for vejlenserne, der kun fik scoret en enkelt gang – i det 87. minut til slutresultatet 5-2.

HB Køge havde i mellemtiden reduceret til 4-2 i kampens 55. minut ved Amalie Højlund Nielsen.

HB Køges træner Michael Maagesø havde følgende hold med i bussen til VB Parken i Vejle:

Sophie Taasinge, Sille Ottosen (afløst i 46. minut af My-Enya Eriksen), Laura Øien, Katrine Munch Wiberg, Maja Schütt Rasmussen, Amanda Mikkelsen, Laura de Fries, Amalie Højlund Nielsen, Celia Toxborg, Sara Jørgensen (afløst i 75. minut af Shanja Rahman) og Alberte Amby Frederiksen.

HB Køges næste kamp spilles søndag den 24. september kl. 13.00 mod B.73 Slagele på Capelli Sport Stadion i Køge, hvor den første sejr og de tre første point gerne skulle komme i hus.

Capelli Sport