HB Køge tabte i blæsevejret til Hvidovre

HB Køge tabte fredag aften på udebane med 1-0 til Hvidovre IF i NordicBet Ligaen, og måtte derfor drage sydpå med et nederlag i bagagen.

Kampen blev spillet i en strid vind, der også gav HB Køge modvind i første halvleg. Det var også værterne fra Hvidovre, der kom bedst fra start, mens HB Køge virkede til at være et skridt bagud de første 20 minutter af opgøret. Hvidovre havde flere gode muligheder i denne periode, hvor blandt Oskar Snorre havde en stor redning på en afslutning fra Hvidovres Kim Aabech.

Efter 24 minutters spil var Kim Aabech igen på spil, da han med et skarpt indlæg fandt Tobias Thomsen, der kunne heade Hvidovre på 1-0 i blæsevejret. Føringsmålet betød også, at Hvidovre kunne spille mere kontrolleret og afventende. Mod slutningen af halvlegen kom HB Køge bedre med, men gik til pause bagud med en enkelt.

Anden halvleg var en mere lige affære og vi skulle helt hen til det 62. minut, før den første chance opstod. Kort efter foretog cheftræner Daniel Agger to udskiftninger. Ind kom Daniel Thøgersen og angriber Effiong Nsungusi, mens Nicholas Marfelt og Marius Elvius forlod banen.

Herefter fik HB Køge-mandskabet etableret et bedre pres mod Hvidovres mål for at få udlignet. Angriber Joachim Rothmann havde HB Køges bedste chance, da han afsluttede udefra, men skuddet gik snært forbi mål. Mod slutningen blev der satset mere og folk blev kastet frem for at få udligningen i hus. Den udeblev dog for HB Køge og kampen endte 1-0 til Hvidovre IF.

HB Køges montenegrinske midterforsvarer Nemanja Cavnic sætter nogle ord på kampen som helhed herunder:

“Vi var ikke gode nok i dag. Så simpelt er det. Vi kæmper med tempoet, pasningerne og energien i dag. Vi begynder først at spille, da de er kommet foran 1-0 og det er ikke godt nok. Det er frustrerende, at vi ikke kommer godt nok ud til kampen. Hvidovre ville det mere i dag, så resultatet er fortjent nok. Jeg kan kun sige tillykke til dem, og for os så gælder det om, at vi må arbejde endnu hårdere på træningsbanen, så vi kan få et bedre resultat næste kamp”.

Capelli Sport