HB Køge tabte træningskamp mod OB

HB Køge benyttede onsdag formiddag landskampspausen til at holde kampformen ved lige. Det skete da Morten Karlsens tropper på udebane mødte Superligaklubben OB.

HB Køge benyttede kampen til at sende en række spillere i aktion, som ikke har fået så meget førsteholdsfodbold på det sidste. Det betød blandt andet at Casper Hauervig vogtede målet med en bagkæde bestående af Oliver Sonne, Marian Huja, Pablo Arboine og Mathias Høst foran sig.

OB mødte op med god blanding af etablerede spillere og unge spillere. Blandt profilerne i fynboernes startopstilling var spillere som Jeppe Tverskov, Marco Lund, Mathias Greve, Jens Jakob Thomasen, Anders K. Jacobsen og klubbens topscorer, norske Sander Svendsen.

Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst, og var mest på bolden i første halvleg. HB Køge knoklede dog på, men måtte efter 34 minutter se Sander Svendsen bringe sit hold i front på et straffespark.

I anden halvleg udlignede Jakob Johansson for HB Køge med en halv time tilbage, men scoringer fra Anders K. Jacobsen, Mikkel Hyllegaard og Mads Frøkjær lukkede kampen til OB’s fordel.

HB Køges næste kamp er i NordicBet LIGAEN og spilles søndag den 20. oktober kl. 14.00, hvor der er er lokalopgør mod FC Roskilde på Capelli Sport Stadion.

 

OB – HB Køge // 4 – 1

1-0 // Sander Svendsen, str. (34.)

1-1 // Jakob Johansson (60.)

2-1 // Anders K. Jacobsen (68.)

3-1 // Mikkel Hyllegaard (77.)

4-1 // Mads Frøkjær (90.+)

 

HB Køges startopstilling
Casper Hauervig
Oliver Sonne
Marian Huja
Pablo Arboine
Mathias Høst
Tobias Christensen
Martin Jensen
Magnus Wørts
Liam Jordan
Jakob Johansson
Christian Hansen (U19)

Udskiftninger
Martin Koch Helsted ind // Christian Hansen (U19) ud (45.)
Martin Vingaard ind // Tobias Christensen ud (45.)
Ronald (prøvespiller) ind // Magnus Wørts ud (70.)

Capelli Sport