HB Køge tager fat på opstarten

Fredag den 18. juni er ferien slut for spillerne i HB Køges NordicBet Liga-trup. Her vil cheftræner Daniel Agger og First Team Coach Lars Jacobsen for første gang stå i spidsen for tropperne og styre træningen. Allerede torsdag er spillerne dog også forbi klubben, hvor de alle skal coronatestes.

På sommerens første træningsdag, fredag den 18. juni om formiddagen, vil HB Køges nye trænerduo for første gang hilse på den samlede spillertrup, og derefter skal spillerne en tur ud på kunstgræsset på Capelli Sport Stadion til det første rigtige træningspas under ledelse af trænerteamet bestående af cheftræner Daniel Agger, First Team Coach Lars Jacobsen, assistenttræner Gregg Ryder, målmandstræner Heidi Johansen og fysisk træner Jonas Lindberg.

Det er i øvrigt ikke kun trænerne, der er nye ansigter i HB Køge.

Også på spillerfronten er der sket ændringer. En række nye spillere har ligeledes første arbejdsdag i HB Køge. Det drejer sig om Pierre Larsen, Oscar Buch, Nemanja Cavnic og Daniel Thøgersen, mens der derudover kan bydes “velkommen tilbage” til Bruninho, der senest var i HB Køge i 2015. Også en række spillere vender retur til træningsbanen på Capelli Sport Stadion efter endt udleje. Det drejer sig om Casper Jørgensen, Christian Toftdahl, Jonathan Canto og Frederik Munck, der i foråret har været udlejet til henholdsvis Holbæk B&I og Roskilde KFUM.

Tre andre spillere, der har været udlejet, men som ikke er med på træningsbanen allerede i denne uge er Marius Elvius, Frank Assinki og anfører Eddi Gomes. Elvius’ er fortsat udlejet til italienske Hellas Verona, mens Frank Assinki har fået lov at holde lidt ekstra ferie, da han i direkte forlængelse af lejeopholdet i Roskilde KFUM rejste med Ghanas U23-landshold for at spille to venskabskampe mod Japans OL-landshold. Heller ikke Eddi Gomes er med ved de første træningspas, da også han er på tur med landsholdet. Også Victorien Adebayor er fraværende – han er udlejet til ghanesiske Legon Cities resten af året.

// Læs også: Agger og Jacobsen debuterer på Bornholm //

HB Køge træner fredag og lørdag, holder fri søndag, og sætter mandag formiddag kurs mod solskinsøen Bornholm, hvor årets træningslejr finder sted i perioden 21.-27. juni. Her skal blandt andet spilles en træningskamp mod Rønne IK, mens træningslejren afsluttes med en testkamp mod Malmö FF.

Capelli Sport