HB Køge tager på træningslejr i Tyskland

HB Køge rejser tirsdag morgen til Tyskland, hvor holdet skal være på træningslejr i den mindre tyske by Weissig i nærheden af Dresden. Træningslejren finder sted i perioden fra den 1. september til den 5. september.

Undervejs skal HB Køge spille to træningskampe den 2. september og den 5. september.

“Vi har haft et ønske om at komme på træningslejr, men ikke for en hver pris. Vi har fulgt situationen nøje, og hele tiden afventet, om vi skulle tage af sted eller ej. Nu har vi dog truffet beslutning om at vi tager af sted, og tager naturligvis alle forholdsregler undervejs. Vi kommer til en lille by uden alt for mange mennesker omkring os, og vi kommer på mange måder til at leve for os selv i en lille boble. Træningslejren er vigtig i forhold til at få rystet truppen endnu mere sammen. Når man er sammen 24/7 så gør det noget ved sammenholdet, og man lærer hinanden endnu bedre at kende. Og så giver det også bare noget ekstra tid til alle detaljerne på træningsbanen og ved taktiktavlen, når man af sted”, fortæller direktør Per Rud.

I den første træningskamp spiller HB Køge mod Dynamo Dresden onsdag den 2. september kl. 16.00, mens modstanderen tre dage senere lørdag den 5 september kl. 14.00 er Hallescher FC. Begge hold spiller i 3. Liga.

Capelli Sport