HB Køge tager sikker 0-4-sejr i Kolding

Der var ingen tvivl om sejren, da de tredobbelte danske mestre fra HB Køge sikkert kørte en 0-4-sejr hjem mod Kolding IF.

Svanerne fortsatte de positive takter fra sidste rundes vigtige sejr over rivalerne fra Brøndby IF. HB Køge sad fra første fløjt på spillet og skulle ikke bruge mere end bare tre minutter før første mål kunne fejres, da Daisy Cleverley var på pletten og kunne gøre det til 0-1. Og under 10 minutter senere kunne Cornelia Kramer udbygge føringen til 0-2. Også Sarah Thygesen, tidligere Kolding-spiller, gjorde sig særlig bemærket, da hun på to hjørnespark i hhv. første og anden halvleg sendte to perfekte bolde ind til hhv. Cecilie Fløe og Daisy Cleverley, der begge headede den flot i målet.   Således kunne HB Køge altså fejre en sikker 0-4-sejr og vigtige 3 point.


0-1 Daisy Cleverley (3. min)
0-2 Cornelia Kramer (12. min)
0-3 Cecilie Fløe (32. min)
0-4 Daisy Cleverley (59. min)

HB Køge startopstilling
16 Alberte Vingum
2 Maria Uhre
6 Georgia Eaton-Collins
7 Samantha Chang
8 Emma Regan
10 Olivia García
12 Sarah Thygesen
13 Cecilie Fløe
14 Daisy Cleverley
20 Cornelia Kramer
23 Agnete Marcussen

Indskiftninger
Mie Leth Jans for Daisy Cleverley (70. min)
Vibeke Andersen for Samantha Chang (78. min)
Signe Markvardsen for Olivia García (78. min)
Hannah Richardson for Cornelia Kramer (80. min)

Gjensidige Kvindeliga, slutspil
Kolding IF – HB Køge 25.05.2024

Capelli Sport