HB Køge-talenter med masser af spilletid på U19-landsholdet

Tre af HB Køges unge og talentfulde spillere fra Kvindeligatruppen har i den forgangne uge været på tur med U19-landsholdet, hvor holdet har deltaget i en miniturnering med deltagelse af Norge, Irland og værtsnationen Portugal.

Og der var godt med spilletid til alle tre HB Køge-talenter, målmanden Alberte Vingum Andersen, midtbanespilleren Cilje Ostenfeld og angriberen Signe Markvardsen, undervejs i en turnering, der bød på stor succes til det danske landshold. De gik nemlig ubesejrede gennem turneringen, og uden at lukke mål ind undervejs.

En del af æren for det sidste kan tilskrives Alberte Vingum Andersen, der vogtede målet i kampene mod Portugal og Irland. Begge kampe endte med dansk 2-0-sejr. I turneringens sidste kamp, mandagens opgør mod Irland, kom sejren tilmed i hus blandt andet takket være en overtidsscoring fra Signe Markvardsen. I samme kamp var Cilje Ostenfeld i startopstillingen og spillede kampens første 57 minutter.

Både Alberte Vingum Andersen og Cilje Ostenfeld har tidligere været inde omkring de danske ungdomslandshold, men for Signe Markvardsen bød turneringen på debut i den danske landsholdstrøje.

16. september // Portugal – Danmark // 0 – 2

Alberte Vingum Andersen // Fuld spilletid // Clean sheet

Cilje Ostenfeld // Indskiftet efter 80 minutter

Signe Markvardsen // Ikke benyttet

18. september // Danmark – Norge // 0 – 0

Alberte Andersen // Ikke benyttet

Cilje Ostenfeld // Ikke benyttet

Signe Markvardsen // I startopstillingen // Udskiftet efter 73 minutter

20. september // Danmark – Irland // 2 – 0

Alberte Vingum Andersen // Fuld spilletid // Clean sheet

Cilje Ostenfeld // I startopstililngen // Udskiftet efter 57 minutter

Signe Markvardsen // Indskiftet efter 87 minutter // 1 mål

Capelli Sport