HB Køge-test i eftermiddag: Lækker bane og hård modstander

Det er den første alvorlige test, der venter for HB Køge, når klubbens mænd søndag eftermiddag kl 17.00 møder Malmö FF på udebane.

Aftalen om træningskampen med den svenske storklub er lavet med den tidligere Køge-spiller og landsholdstopscorer Jon Dahl Tomasson. Jon Dahl er i dag cheftræner i Malmö FF, og han ventes at stille med en kombination af spillere fra A- og U-truppen mod et HB Køge-hold, der nu har været under Daniel Agger og Lars Jacobsens overkommando i ti dage.

” Vi glæder os til kampen. Vi kommer til at spille på en lækker bane. Ikke et ondt ord om Bornholm og den gæstfrihed, vi har mødt her, det har været helt fantastisk, men underlaget i kampen mod Rønne IK kunne godt være et nøk bedre. I onsdags var det mere en sommerkamp, i dag ligner det en ”rigtig” fodboldkamp, ” siger Lars Jacobsen.

” Mod Malmö FF får vi mulighed for at teste mange af de ting, vi har trænet den seneste uge. Det handler om de opbygninger og ”mønstre”, vi har terpet med spillerne. Og så vil vi have et særligt fokus på presspillet. Mange spillere vil komme i aktion, men der vil nok blive færre minutter til nogle af de unge, som endnu ikke har haft sommerpause.”

Trænerteamet Agger og Jacobsen kvitterer for den attitude, spillerne har vist under træningslejren på Bornholm.

” Der er masser af ærgerrighed i truppen. Alle vil være med og er åbne for de idéer, vi er kommet med. De mange træningspas har været kendetegnet ved høj intensitet og koncentration. Det er det mindset, vi også vil se, når vi går på banen i eftermiddag i Malmö,” siger Lars Jacobsen.

HB Køge må til eftermiddagens kamp se bort fra Jubril Adedeji, der er småskadet.

Det sker på svenskernes egen streamingkanal kaldet MFF Play Premium, hvor man kan købe adgang til for 39, – SEK (svarende til cirka 28,- danske kroner).
Capelli Sport