HB Køge U17 taber snævert – Capelli Sport USA imponerer

HB Køge U17 måtte se sig slået 2-1 af Capelli Sport USA U17 i en tæt kamp, hvor amerikanerne var skarpe og udnyttede deres chancer. 

I det 17. minut bragte Capelli Sport USA sig foran 1-0 på en klinisk afslutning efter en omstilling. Allerede blot fire minutter senere udbyggede Capelli Sport USA føringen, da HB Køge begik straffespark, der blev eksekveret sikkert til pauseresultatet 2-0. I en halvleg hvor HB Køge sad på spillet, men uden at komme frem til de store chancer, mens Capelli Sport USA stod godt defensivt og var rigtig dygtige på omstillinger. 

Fra anden halvlegs start satte HB Køge sig endnu mere på spillet, og fik lagt et tungere pres på Capelli Sport USA. Efter 57 minutter gav det pote, da Elijah Akhtar fik reduceret til 2-1 efter flot forarbejde af Casper Brandt på venstresiden. Herfra forsatte HB Køge U17 med at presse på uden for alvor at blive rigtig farlige. I en tæt kamp trak gæsterne fra Capelli Sport USA det længste strå. 

Vi fangede cheftræner Nicklas Pedersen for HB Køge U17 til en snak efter kampen: 

“Jeg synes, at vi spiller en god kamp og endnu engang føler jeg, at vi er det bedste hold på banen. Vi er rigtig dygtige offensivt og ikke særlig gode defensivt, desværre. Vi spiller en rigtig god anden halvleg, men vi mangler bare den sidste skarphed. Det er anden kamp på to dage, så vi får også roteret en masse spillere, så alt i alt synes jeg, at vi spiller en fin kamp, hvor vi bare mangler de sidste par procenter”

Der er forsat flere spændende kampe på Capelli Sport Stadion, der kan ses i dag. 

Kampfakta: 

17’ 0-1 – Capelli Sport USA U17.

21’ 0-2 – Capelli Sport USA U17. 

57’ 1-2 – Elijah Akhtar. 

Capelli Sport