shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køge U19 vinder første kamp ved Capelli Sport Cup

Onsdag kl. 14.00 lød startfløjtet til den første kamp ved Capelli Sport Cup mellem HB Køge U19 og AIOLIKOS FC U19. På et solskins- og velbesøgt Capelli Sport Stadion trak værterne fra HB Køge sig sejrsrigt ud med cifrene 9-0.

Allerede efter seks minutters spil bragte HB Køge sig foran 1-0 på et hjørnespark, hvor Casper Øbo kom højest på indlægget. Herfra sad HB Køge på spillet, og AIOLIKOS lukrerede på omstillingerne. Efter 24 minutter scorede Malte Karoli på et indlæg fra venstresiden, hvor han stod klar ved bagerste stolpe.

Til dagens kamp var William Madsen, der er blevet fast mand på NordicBet Liga-mandskabet, en del af startopstilling. Han afsluttede et flot angreb efter en række gode kombinationer, og sendte HB Køge til pause med en 3-0 føring. Kort inde i anden halvleg var William Madsen igen på spil. Efter en flot dribletur afsluttede han selv og scorede til 4-0:

“Jeg har haft en mindre knæskade og er på vej tilbage fra den, så det var rigtig dejligt at komme igang og få lov at spille her ved Capelli Sports Cup. Jeg fik en time på banen, scorede to mål og spillede en god kamp, så det var rigtig fedt”, fortæller William Madsen efter kampen.

I 2. halvleg satte HB Køge sig endnu tungere på spillet, og pressede AIOLIKOS FC langt tilbage på egen banehalvdel. Efter 68 minutter udnyttede HB Køge spilovertaget og scorede til 5-0 på mål af Omed El Mirza. I det 73. minut scorede Ronaldo Arevalo på straffespark til 6-0, og allerede fire minutter senere blev Omed El Mirza dobbelt målscorer med målet til 7-0. I det 79. minut scorede højrebacken Marc Winkel et flot solo mål fra en snæver vinkel. Der skulle ikke gå længe før, at Marc Winkel igen kom i fokus med en rigtig flot halvflugter til slutresultatet 9-0.

Efter slutfløjt udtalte U19-cheftræner Lennart Kragh sig om kampen:

“Lidt rodet første halvleg, hvor vi kæmper med at få vores spil flydende, men det får vi løst. Mod slutningen af første halvleg synes jeg, at vi spiller rigtig godt. Vi går til pause foran 3-0, og så klør vi ellers bare på. Vi spiller en utrolig god anden halvleg, hvor AIOLIKOS falder i tempo og vi forsætter med spil i højt tempo.

HB Køge U19 spiller allerede igen i morgen kl. 13.00 mod Cedar Stars Academy U19 på Capelli Sport Stadion.