HB Køge udlejer to talenter til KFUM Roskilde

HB Køge sender nu to af klubbens talentfulde spillere på græs i 2. Divisionsklubben Roskilde KFUM. Midtbanespilleren Jonathan Canto og angriberen Kwabena Kyeremateng skifter således begge Roskilde KFUM på en lejeaftale, der gælder resten af året.

“Kwabena kom til i marts måned, men har døjet med skader. Vi valgte alligevel at forlænge kontrakten med ham, fordi vi synes, han skulle have en fair chance for at vise, hvad han indeholder som spiller. Det er afgørende, at han nu får nogle kampe i benene og på den måde besvare, om han kan klare sig på det her niveau”, siger direktør Per Rud.

”For Canto gælder det, at han er en dynamisk og løbestærk spiller. Han har virkelig gjort det godt her de første måneder. Konkurrencen på positionen er hård hos os, og vi tror på, at han vil vokse yderligere ved at spille ”voksen-fodbold”. Det er nu, Canto skal tage de næste skridt”.

”De er begge unge, og har brug for mere fast spilletid end vi kan give dem lige nu og her, og derfor er det en god løsning for alle parter, at de kan tage til Roskilde KFUM og fortsætte deres udvikling. Vi ønsker dem alt det bedste, og vi glæder os til at følge deres udvikling”, lyder det fra HB Køge-direktør Per Rud.

Kwabena Kyeremateng har endnu sin officielle debut for HB Køge til gode, mens Jonathan Canto har fået tre kampe på HB Køges bedste hold, herunder to indhop i 1. Division og en enkelt kamp på fuld tid i Sydbank Pokalen.

Capelli Sport