HB Køge vender tilbage til træningsbanen

Sommerferien nærmer sig sin afslutning for HB Køges NordicBet Liga-mandskab, der efter tre ugers sommerferie nu er klar til at genoptage træningen på Capelli Sport Stadion. Spillerne møder første gang ind efter ferien på mandag den 20. juni, og derefter venter en opstart på godt og vel fire uger inden sæsonpremieren op hjemmebane mod Hobro den 24. juli.

“Spillerne har fået ladet batterierne op, og vi glæder os til at have dem tilbage i klubben allerede på mandag. Vi har en god og stor trup med en god blanding af spillere med masser af erfaring og spillere med masser af talent, som er i gang med at gøre klar til overgangen fra ungdom til senior,” fortæller HB Køges direktør Per Rud, og fortsætter:

“I forhold til foråret har vi i løbet af pausen sagt farvel til Martin Koch Helsted, Marko Stamenic og Luka Racic. Vi har fortsat dialog med F.C. København om Stamenic, mens jeg til gengæld vurderer, at chancerne for at vi kan beholde Racic, er små. Til gengæld er vi lykkedes med at fastholde Joachim Rothmann på en lang kontrakt, og så har vi jo også Jubril Adedeji tilbage på 100 % efter sin lange skadespause i sidste sæson. Det glæder vi os meget over, for det kan være med til at løfte vores offensive spil endnu mere i den nye sæson.”

Når HB Køge på mandag genoptager træningen, så vil der naturligvis være en lang række kendte ansigter på træningsbanen, men også en håndfuld spændende spillere fra U19-holdet vil deltage i træningen, og så vil HB Køge derudover også se nærmere på Gustav Hansen, der kommer fra Viborg FF. Han påbegynder sin prøvetræning i uge 26. Ligeledes vil også offensivspilleren Oliver Lassen træne med. Han har tidligere i karrieren spillet 20 kampe for HB Køge, og har senest scoret 19 mål i 33 kampe for Roskilde KFUM.

Træningskampe

HB Køge skal i opstarten spille en række træningskampe. Der er planlagt følgende kampe:

26. juni kl. 14.00 // FC Nordsjælland – HB Køge

8. juli kl. 13.30 // Lyngby Boldklub – HB Køge

16. juli kl. 13.00 // HB Køge – Næstved

Vi melder ud løbende, hvis der planlægges yderligere træningskampe.

Her er spillerne til første træningspas efter sommerferien

1. Oskar Snorre

2. Jon Flanagan

4. Nemanja Cavnic

7. Mike Jensen

8. Mathias Nielsen

10. Pierre Larsen

11. Joachim Rothmann

13. William Madsen

14. Jubril Adedeji

15. Max Sauer

16. Daniel Thøgersen

17. Oscar Buch

18. Jacob Trenskow

20. Emilio Simonsen

22. Janus Seehusen

24. Casper Jørgensen

28. Effiong Nsungusi

31. Frederik Mehder

x. Oliver Lassen (prøvetræning)

x. Abdul Arshad

x. Sebastian Larsen (U19)

x. Jonathan Lassesen

x. Marius Kruse (U19)

x. Malte Karoli

x. Erkan Semovski (U19)

Capelli Sport