HB Køge vil slå tilskuerrekord til guldkampen

Når HB Køge lørdag d. 10. juni tager imod rivalerne fra Brøndby IF i forbindelse med den afgørende guldkamp, er det samtidig med målet om at tilskuerrekorden til en Gjensidige Kvindeliga-kamp skal slås på ny.

Sammen med hovedsponsoren for HB Køges kvindehold, Spar Nord, og Kvindeligaens hovedsponsor, Gjensidige, forsøger HB Køge at slå den rekord, som klubben i forvejen sidder på. Målet er nemlig at overgå de 2.016, HB Køge selv havde på tribunerne i forbindelse med sidste års guldkamp imod Fortuna Hjørring, hvor mesterskabet allerede inden kampen var afgjort.
I dette års guldkamp er mesterskabet principielt ikke afgjort endnu, hvorfor der er lagt op til et brag af en guldkamp, hvor både truppen og klubben håber på en fed kulisse og al den opbakning, som de kan få.

Udover en fed fodboldkamp mellem Danmarks to bedste kvindefodboldhold, venter der en officiel pokalceremoni og en masse fede aktiviteter, underholdning og konkurrencer udenfor banen, der kommer til at gøre det til en uforglemmelig dag på Capelli Sport Stadion. 

Sådan deltager du i guldkampen:

  • Medlemmer af NETVÆRKET kan tilmeldige sig kampen og PreMatch-arrangementerne i enten Spar Nord Lounge eller Kick Off-loungen via Engage.
  • Alle HB Køges sponsorere råder over et antal partnerbilletter. Arbejder du derfor hos en virksomhed, der er sponsor i HB Køge, vil du kunne få billetter igennem din arbejdsplads.
  • Ungdomsspillere i HB Køges moderklubber kan komme gratis ind via deres klubkort.
  • Sæsonkortholdere har naturligvis adgang til kampen som til alle vores andre kampe.
  • Kunder hos Kvindeligaens hovedsponsor, Gjensidige, kan som altid komme gratis ind til kampen gennem deres sæsonbillet. Har man endnu ikke fået den aktiveret, kan det gøres her.
  • For alle andre foregår billetsalget til kampen på hbkoge.eventii.dk
Capelli Sport