HB Køge vinder i Aalborg

Det blev til en 3-0 sejr på udebane i Aalborg, da HB Køge gæstede AaBs Anlæg på Hornevej. I en kamp hvor AaB stod kompakt defensivt og HB Køge skulle forsøge at nedbryde dette. Det betød et anderledes kampbillede end tidligere, men endte med tre point. Målene i dagens kamp stod Kelly Fitzgerald og Cornelia Kramer for, mens det sidste var et selvmål. Førnævnte Cornelia Kramer var en af dagens hovedpersoner, da hun tegnede sig for en scoring mod sin tidligere klub:

“Jeg synes, at det er en kamp, hvor vi er rigtig meget på bolden og har noget fint spil i perioder. Det var også en svær kamp for os, da vi ikke er vant til et hold, der står så lavt. Det er første gang, at vi møder et hold, der stiller sig så langt ned mod os. Så vi skulle lige finde vores pladser på banen, men så synes jeg, at vi kommer fint ud af det. Vi bevarer roen, får spillet fint rundt om dem og får scoret de nødvendige mål, så alt i alt en fin kamp fra vores side”, udtalte målscorer Cornelia Kramer om kampens forløb. 

Det var også første kamp for Cornelia Kramer, der denne sommer skiftede til HB Køge på en treårig kontrakt fra netop AaB. Det betød altså et gensyn med sin tidligere klub for Cornelia Kramer:

“Det var selvfølgelig meget specielt at være tilbage, men også super fedt. Det var dejligt at få scoret og hjulpet holdet. Så det var helt sikkert specielt for mig personligt, men en fed kamp. Så jeg er glad”. 

Udover et gensyn med sin tidligere klub, så bød kampen også på et mål fra Cornelia Kramers side:

“Det er måske ikke det flotteste mål, vil jeg sige, men et indlæg ind i bagrummet, der rammer stolpen og så er jeg hurtigst over returen. Jeg får sparket den på stolpen igen, men denne gang går den over stregen. Men det vigtigste var jo bare, at der var mål, så det er jeg glad for”, fortalte angriber Cornelia Kramer om sin første sæsontræffer. 

Kampen mod AaB i Gjensidige Kvindeligaen var også den anden kamp på fire dage i et tæt kampprogram for HB Køge. Allerede onsdag skal kvinderne i aktion igen. Denne gang i UEFA Womens Champions League i Tjekkiet mod AC Sparta Prag. 

“Det er klart, at vi er inde i et stramt kampprogram, så det er dejligt, at vi er kommet godt fra land med sejre i alle kampe. Derudover så er det godt, at vi har et trænerteam med masser af erfaring, så jeg føler, at vi står godt i forhold til de mange kampe. Vi får trænet godt, men selvfølgelig kan man godt mærke fysisk, at vi kommer til at spille mange kampe på kort tid”, sagde Cornelia Kramer. 

Capelli Sport