HB Køges 1. Divisionshold aflyser træningslejr

På lørdag skulle turen egentlig være gået sydpå for HB Køges 1. Divisionshold på den årlige træningslejr. Den vanlige destination under varmere himmelstrøg var skiftet ud med udsigten til et ugelangt ophold på Falster. Men denne plan bliver nu også skippet, da HB Køge har valgt helt at aflyse træningslejren som følge af myndighedernes retningslinjer og den fornyede smittefare, som de nye covid-19-mutationer udgør.

”Vi har valgt at aflyse årets træningslejr for 1. Divisionsholdet, da det slet og ret ikke var forsvarligt at tage af sted. Vi kan sætte nok så mange regler op under træningslejren, men det er bedst og mest sikkert for alle, hvis vi aflyser og bliver hjemme. Når vi på et tidspunkt er ude på den anden side af corona-situationen er det også vigtigt, at vi kan sige til os selv ”Gjorde vi virkelig, hvad vi kunne og var vi vores ansvar voksne?”. Det ville vi ikke føle, hvis vi stuvede 40 mennesker sammen på så relativt lidt plads i sådan en intens periode, som en træningslejr altid er”, siger direktør i Per Rud,

”Hele vejen igennem forløbet har vi haft en god og konstruktiv dialog med Vesterskoven, hvor vi skulle have opholdt os. De har udvist stor forståelse for vores situation og at vi har trukket beslutningen til sidste øjeblik for at følge udviklingen i samfundet som nøjsomt som muligt”, fastslår direktøren og understreger, at sportslige hensyn selvfølgelig må veje for medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

HB Køge kommer derfor til at fortsætte træningen i vante rammer på Capelli Sport Stadion, hvor man fortsat forbereder sig til sæsonstarten den 13. februar mod Hobro IK på hjemmebane.

Capelli Sport