HB Køges førsteholdstrup er tilbage på træningsbanen

Mandag formiddag var HB Køges førsteholdstrup tilbage på træningsbanen efter en tre uger lang sommerferie, hvor batterierne er blevet ladet op forud for den nye sæson som sparkes i gang søndag den 28. juli.

Indtil da skal HB Køge arbejde hårdt på træningsbanen og i fem planlagte træningskampe, hvoraf den første spilles allerede på lørdag kl. 14.00 på udebane mod Lyngby. Ugen efter deltager HB Køge i Belt Cup i Nykøbing Falster.

Ved mandagens træning blev der budt velkommen til de nye ansigter, der er kommet til udefra. Forsvarsspillerne Oliver Sonne og Mark Gundelach var begge med. Det samme var offensivspilleren Stephan Petersen og målmanden Casper Hauervig.

Derudover var målmanden Søren Vedsted fra Oure FA med for at vise sig frem.

Truppen startede med yoyo test under ledelse af Philip Munk, der er fysisk træner i HB Køge. Testen endte med Jakob Johansson på førstepladsen efterfulgt af Stephan Petersen og Oliver Sonne på de efterfølgende pladser.

Morten Karlsen var ganske fint tilfreds
Cheftræner Morten Karlsen var ganske fint tilfreds efter mandagens træningspas, hvor spillerne blev udsat for blandt andet den faste yoyo-test.

– Det ser fint ud. Vi løber i dag og testede drengene, og det så rigtig fint ud i forhold til de mål vi har sat os. Det er positivt, og vi starter fra et lidt højere niveau end vi plejer, lød vurderingen fra Morten Karlsen, der også gav en status på de sommertilgange, der allerede er på plads.

– Helt overordnet med de spillere der er kommet ind, der synes jeg, vi har har vi forsøgt at optimere truppen, og det synes jeg udefra set – inden vi er gået i gang – at vi er lykkedes med, siger Karlsen, der i den kommende måned skal gøre spillerne klar til sæsonpremieren i NordicBet LIGAEN den 28. juli.

– Vi skal i gang rent konditionelt, og så skal vi forsøge at sætte holdet sammen. Vi har en kamp på lørdag mod Lyngby, hvor vi kommer til at forsøge os med det, vi træner i denne uge, men det er primært  de punkter, hvor vi føler vi skal forbedre os på og dygtiggøre os på, der er temaet for den kommende uge.

Vi har samlet nogle billedindtryk fra første træningspas herunder.


Mark Gunderlach ved første træning i HB Køge.


Martin Vingaard hilser på Stephan Petersen.


HB Køges nye målmand Casper Hauervig.


Målmand Søren Vedsted fra den fynske DS-klub Oure er på prøve i denne uge.


De talentfulde ungdomsspiller; Casper Jørgensen, Christian Hansen, Marius Kollind-Jørgensen. Emre Ünver, Mads Hyttel Christiansen var med ved første træning.

 

 

 

 

 

 

Capelli Sport