HB Køges førsteholdstrup vender tilbage til træningsbanen

Torsdag aften blev der givet grønt lys til, at der igen må spilles professionel topfodbold i Danmark. Det betyder blandt andet, at NordicBet Ligaen snart kan sparkes i gang igen efter mere end to måneders kamppause.

Udmeldingen betyder, at HB Køge nu kalder førsteholdstruppen samt holdets trænerstab tilbage på arbejde. De har alle været hjemsendt den seneste periode, men fra på mandag den 11. maj foregår træningen på Capelli Sport Stadion.

“Det er simpelthen så gode nyheder, det her. At få turneringen i gang igen har en kæmpe betydning for alle klubber, så vi glæder os. Også selvom der desværre endnu ikke er grønt lys til at have tilskuere på stadion. Det må vi have til gode til senere på året. Nu handler det for os om at få fuldstændig styr over Divisionsforeningens protokoller for både træning og kampafvikling, og så ser vi frem til at få spillere og trænere tilbage på træningsbanen fra på mandag, så vi kan blive helt klar til en komprimeret sæsonafslutning, hvor vi skal afvikle 13 kampe på to måneder. Det bliver hårdt, men vi skal nok blive klar, slår HB Køge-direktør Per Rud fast.

HB Køge spillede holdets seneste kamp den 6. marts, hvor det på hjemmebane – og uden tilskuere – endte med en 2-0-sejr over Vendsyssel FF. Hvem der bliver næste modstander er endnu ikke på plads. Kampprogrammet for den resterende del af sæsonen offentliggøres snarest muligt. Divisionsforeningen har tidligere meldt ud, at man håber, at turneringen vil kunne genoptages i uge 22.

Kampprogrammet kan findes her på HBKoge.dk så snart det er offentliggjort.

Capelli Sport