HB Køges U13-drenge vinder rækken

HB Køges U13-drenge Liga har netop vundet deres række helt suverænt foran foran klubber som Brøndby IF, FC Nordsjælland og FC København.

Turneringen er endnu ikke slut, da flere af holdene mangler at spille deres sidste kamp. Alligvel er der ikke nogen af holdene, der kan nå HB Køge. HB Køges dygtige U13-hold har nemlig vundet 9 ud af 10 kampe i turneringen, og som det ser ud lige nu, er der ni point ned til rækkens nummer to fra Farum BK, som stadig mangler en enkelt kamp i turneringen. Derudover er HB Køge-truppen det hold, der har scoret flest mål samt lukket færrest mål ind.

“Vores U13-drenge har gjort det helt fantastisk godt. U13 er en trup med et utroligt stærkt sammenhold, som tydeligt kan ses og mærkes på banen. Det er meget inspirerende at se den gejst og det engagement, som der altid bliver lagt i træningen og til kampene, hvilket bidrager til et helt unikt træningsmiljø. De er hver dag klar på nye udfordringer og har lysten og motivationen til at udvikle sig, hvilket helt klart er nogle af nøglefaktorerne bag deres præstationer,” siger Talentschef Steen Knudsen om U13-drengene.

U13-holdet blev søndag i forbindelse med herrekampen mod Hvidovre IF hyldet på Capelli Sport Stadion for deres flotte præstationer. Her var hele holdet inviteret til prematch-arrangement, hvor de fik flotte ord med på vejen af direktør Per Rud. I halvlegen blev holdet desuden inviteret på banen til en hyldest og store klapsalver fra de fremmødte på Capelli Sport Stadion.

Alle I HB Køge ønsker U13-drengene og trænerteamet et stort tillykke med den flotte bedrift

 

 

Capelli Sport