shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køges U18 vandt topkamp

Lørdag spillede HB Køges U18 talentpigehold hjemme på Capelli Sport Stadion topkamp mod FC Nordsjælland. Nordsjællænderne havde endnu ikke prøvet at tabe i sæsonen, men det ændrede HB Køges seje talentpiger på. De kunne trække sig tilbage med en sejr på 2-0. I sidste minut af første halvleg bragte Emma Sofie Brandt Andersen svanerne på sejrskurs ved at score til 1-0, og i sidste minut af kampen lukkede Silja Snerle Trebbien kampen ved at score til 2-0.
Dagen efter spillede U16 talentpigerne mod Farum BK, og her var det nordsjællænderne der kunne tage de tre point med hjem. Farum førte 2-0 ved pausen og først i overtiden fik HB Køge reduceret ved indskiftede Sarah Marie Holmegaard Hansen.

Talentdrengene var søndag draget til Aarhus for at spille mod IF Lyseng. U19 holdet var først i aktion og her sluttede kampe 0-0. Da uafgjort er afskaffet i de ældste ungdomsrækker gik de til straffesparkskonkurrence. Her var Aarhusianerne bedst. De vandt med 8-7, og tjente et ekstra point.
Mål kom der i U17 kampen. Her kom hjemmeholdet foran 1-0 på et straffespark i før pausen, men i anden halvleg fik Elijah Akhtar udlignet med otte minutter igen. HB Køge fik kunne ikke scoret yderligere og derfor måtte holdene også her i straffesparkskonkurrence. Her var hjemmeholdet igen bedst og vandt med 4-2.