HB Køges U18 vandt topkamp

Lørdag spillede HB Køges U18 talentpigehold hjemme på Capelli Sport Stadion topkamp mod FC Nordsjælland. Nordsjællænderne havde endnu ikke prøvet at tabe i sæsonen, men det ændrede HB Køges seje talentpiger på. De kunne trække sig tilbage med en sejr på 2-0. I sidste minut af første halvleg bragte Emma Sofie Brandt Andersen svanerne på sejrskurs ved at score til 1-0, og i sidste minut af kampen lukkede Silja Snerle Trebbien kampen ved at score til 2-0.
Dagen efter spillede U16 talentpigerne mod Farum BK, og her var det nordsjællænderne der kunne tage de tre point med hjem. Farum førte 2-0 ved pausen og først i overtiden fik HB Køge reduceret ved indskiftede Sarah Marie Holmegaard Hansen.

Talentdrengene var søndag draget til Aarhus for at spille mod IF Lyseng. U19 holdet var først i aktion og her sluttede kampe 0-0. Da uafgjort er afskaffet i de ældste ungdomsrækker gik de til straffesparkskonkurrence. Her var Aarhusianerne bedst. De vandt med 8-7, og tjente et ekstra point.
Mål kom der i U17 kampen. Her kom hjemmeholdet foran 1-0 på et straffespark i før pausen, men i anden halvleg fik Elijah Akhtar udlignet med otte minutter igen. HB Køge fik kunne ikke scoret yderligere og derfor måtte holdene også her i straffesparkskonkurrence. Her var hjemmeholdet igen bedst og vandt med 4-2.

Capelli Sport