HB Køgespillere i aktion i landskampe

I den nyligt overståede landskampspause var hele fire af HB Køges spillere på tur med deres respektive landshold.

Marius Elvius startede på banen i alle tre kampe i den internationale træningsturnering som han og resten af det danske U18-landshold deltog i i Holland. Det blev til smalle nederlag mod Holland (1-2) og Mexico (0-1), mens turen sluttede af med en 4-1-sejr over USA. Marius Elvius spillede 45 minutter mod Holland, 45 minutter mod Mexico og sluttede af med 79 minutter mod USA.

I Sydafrika fik Liam Jordan de sidste 18 minutter da det sydafrikanske U23-landshold vandt 5-0 over Zimbabwe i det første af to indbyrdes opgør i kvalifikationskampene til U23-udgaven af Africa Cup of Nations. Det andet opgør endte uden scoringer, og Sydafrika U23 er dermed klar til Africa Cup of Nations, der spilles i Egypten i perioden 8.-22. november. De tre bedst placerede lande ved den turnering sikrer sig en plads ved OL i Tokyo til næste år.

I Sydamerika var Matthew Briggs i aktion to gange for Guyana, der ligger nummer 177 på verdensranglisten. Det blev til fuld i begge opgør mod henholdsvis Aruba og Jamaica. Aruba blev besejret med 1-0, mens Jamaica, der ligger nummer 52 på verdensranglisten, levede op til favoritværdigheden og vandt 4-0.

I Filippinerne måtte Kevin Ray Mendoza se til fra bænken landsholdets to kampe, der endte med et 5-2-nederlag mod Syrien og siden en sejr på 4-1 over Guam.

Capelli Sport