Foto: Linda Carlsson / HIF

HB Køge henter midtstopper i Helsingborg

HB Køge har indgået en halvårig lejeaftale med den svenske midterforsvarer Charlie Weberg, der skifter til klubben fra Helsingborgs IF i den næstbedste svenske fodboldrække.

“Det har været en prioritet for os at sikre forstærkning til vores bagkæde, og med Charlie Weberg har vi fundet endnu en spiller, der kan være med til at løfte os. Han har stor erfaring fra Helsingborg, hvor han har spillet i størstedelen af sin karriere, og vi er glade for, at vi er lykkedes med at få ham til HB Køge i det kommende halvår,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Weberg er HB Køges tredje defensive tilgang i dette transfervindue, hvor også Casper Gedsted og Andreas Bengtsson er hentet til klubben. 24-årige Charlie Weberg er venstrebenet og har spillet mere end 100 kampe for Helsingborg, heriblandt tyve kampe i Allsvenskan. Nu rykker han så over sundet og slutter sig til HB Køge – blandt andet efter en god snak med cheftræner Daniel Agger.

“Jeg hørte om HB Køges interesse for nogle dage siden og havde så en vældig god samtale med Daniel. Han forklarede mig, hvad klubben gerne vil med mig og hvordan han ser mig som spiller. Både han og andre af mine bekendte, der kender klubben godt, har fortalt mig om de store ambitioner og om hvordan klubben hele tiden forsøger at rykke sig fremad, så det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Charlie Weberg i forbindelse med skiftet.

Charlie Weberg får trøjenummer 2 i HB Køge.

Capelli Sport