HB Køge henter ungdomstræner i Brøndby

HB Køge er glade for at kunne byde velkommen til Amanda Erbs, der er ny U18-assistenttræner og specifiktræner i klubben. Amanda kommer til fra en stilling som U16-cheftræner i Brøndby IF.

Amanda Erbs træder ind som assistent ved siden af Jack Jeppesen for HB Køges U18 DM-hold, der ledes af David Lee Rigelsen. Derudover kommer hun til at bidrage med målrettet specifiktræning for de enkelte spillere på alle klubbens pigeungdomshold ud fra spillernes individuelle udviklingsplaner. Det er især planen, at spillerne på U14- og U16-holdene kommer til at drage nytte af den specifikke træning.

“Amanda er en ung og meget talentfuld trænerprofil, som skal ind og bidrage med sin viden og erfaring fra miljøet til gavn for vores talenter. Hun kommer til at komplementere vores nuværende trænersetup godt, og med tilgangen af hende, står vi med et endnu stærkere hold udenfor banen end før,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Amanda Erbs har tidligere været tilknyttet Sundby Boldklub, FC Nordsjælland og Brøndby IF ad to omgange. Hun har netop opnået sin A-licens og tiltræder i HB Køge med det samme.

Stort velkommen til Amanda fra alle i HB Køge.

Capelli Sport