HB Køge sluttede af med sejr i 2. Division

Af Per Møller

Lørdag eftermiddag sejrede HB Køges kvinder i Gjensidige Kvindeligaen med 1-0 hjemme med 1-0 over FC Nordsjælland.

24 timer senere, søndag eftermiddag, kopierede klubbens andethold i 2. Division, Pulje 1 den bedrift, og sendte gæsterne fra Allerød Fodbold Klub tilbage til det nordsjællandske med et nederlag på – ja, 1-0 – i holdets sidste kamp i efterårssæsonen på Capelli Sport Stadion.

Målet faldt i kampens 77. minut og blev scoret af Alberte Amby Frederiksen efter hjørnespark.

”Det var skønt at slutte af med to sejre i træk. Og jeg synes det var en fortjent sejr. Glad for den måde vi får spillet sat sammen, sikkert spil bagude – dog mangler vi lige lidt i at komme frem til chancer, men det skal vi nok få styr på til foråret. Viljen til hele tiden at gøre det bedre fra kamp til kamp er uovertruffen – så vi ser med glæde frem til den kommende forårssæson”, siger cheftræner Michael Maagesø.

”Truppen fortsætter med træning to gange ugentlige – tirsdag og torsdag – frem til jul. Planlægningen af træningskampe er i fuld gang, ligesom holdet skal deltage i Futsal indendørs for at holde sig i gang”, fortsætter Michael Maagesø der håber at høre fra spillere der har ambitioner om at prøve sig af i 2. Division og være med i et godt team med et rigtigt godt sammenhold.

Interesserede spillere er meget velkomne til at kontakte Michael Maagesø på tlf. 2423 7673 for en uformel snak.

HB Køges hold der sikrede sig den anden sejr i træk, bestod af følgende spillere:

Bridgette Skiba, Maria Uhre Nielsen, Maja Schütt Rasmussen (afløst i 82. minut af Amanda Mikkelsen), Katja Larsen (62. minut afløst af Natasja Rovsing Jacobsen), Shanja Rahman (afløst i 46. minut af Laura de Fries), Molly Nygaard, Celia Toxborg, Liva Hendriksen, Alberte Amby Frederiksen, Kristine Neumann Andersen og Isabella Blinge Hansen (afløst i 73. minut af Sille Kjær Ottosen).

Se slutstillingen for efterårssæsonen i 2. Division, Pulje 1 her.

På billedet forlader HB Køge-spillerne Capelli Sport Stadion efter den anden sejr i træk i 2. Division. (Foto: Jeanette de Fries).

Capelli Sport