Helsted: “Dejligt at starte året ud med et par kasser”

Martin Koch Helsted spillede de sidste 45 minutter af lørdagens træningskamp mod B.93, og blev med to scoringer afgørende for kampen, der endte med HB Køge-sejr på 2-0. Kampen var angriberens første efter vinterpausen, og han var da også rigtig godt tilfreds med at komme godt fra land i 2021.

“Det var dejligt. Det er ikke blevet til så mange mål inden vinterpausen, så det var dejligt at starte året ud med et par kasser, en sejr og et clean sheet, som er super vigtigt for os”, siger Martin Koch Helsted, og sætter et par ord på, hvordan han oplevede de to scoringer.

“Straffesparket kommer efter en dyb stikning fra Wørts til Johansson, som er rigtig god til de dybe løb. Det var et klart straffe, som jeg rimelig sikkert sender ind. Det andet mål er igen Johansson, der får blokeret et skud, og så dumper bolden ned til mig, og så skal jeg egentlig bare klappe til den”.

Og angriberen havde ikke meget at klage over efter kampen.

“Det er perfekt. 45 minutter og to mål. Det kan man ikke klage over.

I Martin Koch Helsteds første tre sæsoner i HB Køge er måltotalen landet på præcis 17 kasser i hver sæson. Et imponerende snit af angriberen, der dog i efteråret ikke scorede med samme hyppighed som i sine første tre sæsoner. Alligevel mærker han ikke et øget pres udefra.

“Jeg er min egen største kritiker. Jeg synes ikke rigtig, at jeg kan mærke noget pres ude fra. Folk ved godt, hvad jeg kan, og jeg bidrager med meget andet end mål, så på den måde tror jeg, at jeg er min egen største kritiker, og det er helt sikkert mig selv, jeg skal arbejde med. Jeg skal blive ved med at gøre det, jeg er god til, og så kommer målene også”.

Kampen mod B.93 var Martin Koch Helsteds første i 2021, men træningskampen var HB Køges anden i år. Den første endte med en sejr på 2-0 over Holbæk. På onsdag gælder det modstand fra en højere hylde når Superligaklubben OB er næste træningsmodstander i Odense og senere på ugen er det Brøndby, der gæster Capelli Sport Stadion.

“Det bliver en sjov test. De to 2. Divisionshold, dem skal vi slå, og det gjorde vi også. Nu bliver det spændende at se når vi skal måle os mod nogle lidt stærkere kræfter”.

Capelli Sport