Henrik Clausen stopper i HB Køge

HB Køge må sige farvel til Henrik Clausen, der siden årsskiftet har fungeret som Head of Coaching. Clausen skifter jobbet i HB Køge ud med en rolle som Chef for DBUs træneruddannelser.

“Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at skulle sige farvel til Henrik, men med hans flotte cv og store kompetencer vidste vi allerede da han kom hertil, at det kunne ske andre ville sende bud efter ham. Henrik har bidraget stort, og har været med til at sætte rammerne og strømline vores arbejdsgange og procedurer ungdomssetup’et, og det arbejde skal han have en kæmpe stor tak for,” udtaler HB Køges direktør Per Rud.

Henrik Clausen har som Head of Coaching i HB Køge haft det overordnede ansvar for ungdomsholdene U17 og U19 på banen samt for talent- og trænerudviklingen på de ældste ungdomshold. Han kom til HB Køge fra en lignende stilling i norske Haugesund.

“Jeg har været rigtig glad for at være her, og det er egentlig alt for tidligt, jeg drager videre. Men der er kommet en mulighed, som jeg føler, jeg er nødt til at sige ja til hos DBU,” siger Henrik Clausen og uddyber om ungdomssetup’et i HB Køge:

“Talentudviklingen i HB Køge er på vej i den rigtige retning, og jeg tror hundrede procent på, at HB Køge indenfor en overskuelig fremtid opnår flere stjerner i auditeringerne og bliver en del af ‘det fine selskab’ som kan spille med i landets bedste ungdomsrækker.”

HB Køge takker Henrik for samarbejdet og ønsker ham alt held og lykke i hans fremtidige arbejde som Træneruddannelseschef for DBU.

Capelli Sport