Her er årets netværker

Matthias Wolff, der er ejendomsmægler MDE, er netop blevet kåret som ”årets netværker” 2022.

Den eftertragtede pris som ”årets netværker” tildeles et medlem af NETVÆRKET, der i særlig grad er god til at åbne døre og skabe forretning for andre og har formået at aktivere partnerskabet og være aktiv ved de mange møder i NETVÆRKET bag HB Køge.

Mathias er en del af holdet hos ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer, der i flere år har været en loyal støtte i HB Køge.

” Matthias er fyldt med energi og godt humør. Han tager godt imod nye medlemmer og kommer med høj faglighed samt god indsigt i branchen. Derudover deltager han aktivt til arrangementerne og er åben og imødekommende over for såvel nye som gamle relationer”, lyder begrundelsen for at det i år var Matthias Wolff, der løb med den flotte pris.

Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer er et af de ældste og bedst etablerede i Køge. Firmaet har solgt villaer, lejligheder, landbrug, sommerhuse, andelsboliger – eller kort sagt ejendomme og boliger af alle slags – gennem næsten 50 år. Firmaet er kendt for at give både sælger og køber en speciel god oplevelse, når der handles bolig.

TIDLIGERE VINDERE AF ÅRETS NETVÆRKER:2021 / Alexander Dolmer Franck2020 / Thomas Vrou2019 / Keld Østergaard2018 / Jimmy Jacobsen2017 / Jørgen Bomberg2016 / Elise Pedersen2015 / John Riisgaard2014 / Lars Blumensaadt

Capelli Sport