shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Her er årets netværker

Matthias Wolff, der er ejendomsmægler MDE, er netop blevet kåret som ”årets netværker” 2022.

Den eftertragtede pris som ”årets netværker” tildeles et medlem af NETVÆRKET, der i særlig grad er god til at åbne døre og skabe forretning for andre og har formået at aktivere partnerskabet og være aktiv ved de mange møder i NETVÆRKET bag HB Køge.

Mathias er en del af holdet hos ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer, der i flere år har været en loyal støtte i HB Køge.

” Matthias er fyldt med energi og godt humør. Han tager godt imod nye medlemmer og kommer med høj faglighed samt god indsigt i branchen. Derudover deltager han aktivt til arrangementerne og er åben og imødekommende over for såvel nye som gamle relationer”, lyder begrundelsen for at det i år var Matthias Wolff, der løb med den flotte pris.

Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer er et af de ældste og bedst etablerede i Køge. Firmaet har solgt villaer, lejligheder, landbrug, sommerhuse, andelsboliger – eller kort sagt ejendomme og boliger af alle slags – gennem næsten 50 år. Firmaet er kendt for at give både sælger og køber en speciel god oplevelse, når der handles bolig.

TIDLIGERE VINDERE AF ÅRETS NETVÆRKER:2021 / Alexander Dolmer Franck2020 / Thomas Vrou2019 / Keld Østergaard2018 / Jimmy Jacobsen2017 / Jørgen Bomberg2016 / Elise Pedersen2015 / John Riisgaard2014 / Lars Blumensaadt