Hillerød vandt stort og fortjent på Capelli Sport Stadion

Der var ikke meget der fungerede for HB Køge, der fredag aften tabte årets første hjemmekamp i NordicBet Ligaen med 0-4 til Hillerød Fodbold. Svanerne fik ikke skabt specielt mange chancer, men mere bekymrende kom gæsterne for let til chancer og scoringer kampen igennem og det var derfor fuldt fortjent, at Hillerød tog de tre point.

Allerede efter fem minutters spil bragte Adrian Justinussen gæsterne foran fra distancen, og inden pausen øgede Sebastian Pingel til 2-0 på et hovedstød.
HB Køge-staben forsøgte at ændre på kampbilledet med en fire-dobbelt udskiftning i pausen. Blandt de udskiftede var keeper Berkant Bayrak, der kom til skade i første halvleg og kasakhiske Dulat Talyspayev fik derfor sin officielle debut for klubben fra anden halvlegs start.

Desværre ændrede de fire udskiftninger ikke det store. Hillerød stod solidt defensivt og i stedet for et HB Køge-comeback blev det 0-3 ved Mads Julø og siden også slutresultatet 0-4 til gæsterne.

HB Køge 0-4 Hillerød Fodbold
0-1 Adrian Justinussen (5. min)
0-2 Sebastian Pingel (42. min)
0-3 Mads Julø (64. min)
0-4 Marco Bruhn (82. min)

HB Køge startopstilling
12. Berkant Bayrak
3. Gabriël Culhaci
4. Hans Christian Bonnesen
6. Janus Seehusen
7. Mike Jensen
9. Youssef Dhaflaoui
13. Sebastian Larsen
19. Erkan Semovski
22. Mattias Jakobsen
24. Casper Jørgensen
26. Jafar Arias

HB Køge indskiftninger:
Ifenna Dorgu for Erkan Semovski (46. min)
Christian Tue for Casper Jørgensen (46. min)
Efe Bayrak for Sebastian Larsen (46. min)
Dulat Talyspayev for Berkant Bayrak (46. min)
William Madsen for Youssef Dhaflaoui (46. min)

NordicBet Liga, 21. spillerunde
Fredag d. 8. marts 2023, 18.30
1.342 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport