Historien om George Altirs der står bag Capelli Sport

Capelli Sport med virksomhedsejeren George Altirs i spidsen er hovedaktionær i HB Køge A/S, og derfor en stor aktør i den løbende og fortsatte udvikling af HB Køge.

Men hvem er han, og hvordan gik George Altirs fra at være en drømmende og ambitiøs ung mand i Libanon til at være virksomhedsejer i en global koncern med hovedsæde i hjertet af New York. Svaret får du lidt af her i artiklen.

Forretningsmand og investor

George Altirs er en iværksætter med rødder i det nordlinge Libanon. I slutningen af 1980’erne flyttede Altirs til New York City med drømmen om at komme til at eje sin egen virksomhed.

Efter nogle år som arbejdstager blev en tidlig og modig beslutning taget i 1990 da Altirs sagde sit job op, og startede sin egen modeforretning, GMA Accessories Inc., sammen med sin yngre bror Massoud. Virksomheden holdt til en start til i kælderen i deres hjem i Brooklyn.

Virksomheder i hele verden

I dag har George Altirs mere end 30 års erfaring inden for tøj, modetilbehør og sportsudstyr. GMA Accessories Inc. er nu producent og importør af tøj, fodbold og modetilbehør til kvinder, børn og mænd. Som CEO for GMA Group, holdingselskabet, der ejer GMA Accessories Inc, og andre ikke-modevirksomheder, kombinerede Altirs sin pasion for hårdt arbejde, sin skarpe sans for mode og sin viden om forretning for at gøre et lille selskab til en international organisation.

Virksomheden har kontorer i USA, Europa og ejer fabrikker og kontorer i Asien. Derudover fører GMA Group tilsyn med en portefølje inden for fast ejendom, og spiller også en stor rolle i detail-, logistik- og fremstillingsindustrien. Altirs er også hovedaktionær i software- og byggefirmaer, og er også stor investor i en lækker restaurant på Manhattan.

Capelli Sport blev startet op

I 2011 lancerede George Altirs Capelli Sport. Et sportsbeklædningsmærke med fokus på at levere innovativt træningsudstyr i verdensklasse, udstyr og uniformer til atleter i alle aldre og færdighedsniveauer.

I 2014 opkøbte GMA Accessories Inc. virksomheden Ballet Group, et velkendt og etableret smykkemærke, der har eksisteret i branchen i mere end 70 år., og i 2020 blev al-SHIELDS, en division af GMA Group, udviklet som svar på COVID-19 for at levere PPE-kvalitetsprodukter til en rimelig pris.

Altirs som fodboldfan

George Altirs har været en livslang fodboldfan og hans hengivenhed over for fodboldspillet koblet sammen med et ønske om at give unge mennesker muligheder, førte til hans engagement i spillet og etableringen af ​​ungdomsfodboldklubben, “Cedar Stars Academy” (CSA) i 2011.

Det, der begyndte som en lille, ambitiøs klub, fortsætter den dag i dag sin enorme vækst gennem ekspansion i både USA såvel som internationalt gennem CSA filialer i Danmark og Ghana.

I USA er Cedar Stars Academy særligt fremhævet af de to United States Soccer Development Academy-filialer, Bergen County og Monmouth County, der begge har hold for både drenge og piger.

I Danmark og i HB Køge bruges Cedar Stars Academy som en udviklingsplatform i Europa, og for at give unge spillere en klar ”Pathway to Pro” – en genvej til at blive professionel, og med trænere der skal være med til at bidrag til udviklingen af de talentfulde fodboldspillere.

I USA har George Altirs forvandlet en af sine ejedomme i South Hackensack i New Jersey til et indendørs træningsanlæg under navnet Capelli Sport Center. Træningsanlægget er i dag hjemsted for hundreder af unge spillere, som er personligt sponsoreret af George Altirs gennem ”Altirs Foundation. Derudover er der også et udendørs multisportanlæg, Capelli Sport Complex, i Monmouth, New Jersey.

Altirs i den professionelle fodboldverden

I 2013 tog George Altirs sine første skridt ind i den professionelle del af fodboldverdenen, da han overtog 100 % af aktierne i USL-klubben Wilmington Hammersheads FC. To år senere udvidere Altirs sine klubejerskaber med købet af aktier og investeringer i den traditionsrige tyske klub MSV Duisburg, og i 2017 blev han hovedaktionær i USL-klubben Harrisburg City Islanders, købte ejerandele i HB Køge og overtog ejerandele i Inter Allies FC fra den ghanesiske Premier League. En klub som skulle fungere som en udviklingsportal for spillere til Europa.

I 2019 voksede Altirs investering igen i Danmark og i HB Køge, hvor han nu ejer 76 % af aktierne. Han arbejder tæt sammen med klubben om alle aspekter, herunder udviklingen af Capelli Sport Stadion.

Samme år blev der oprettet et USL League 2-klub under navnet CSA Rush, som er den øverste klub i hele den amerikanske del af CSA-pyramiden.

Derudover arbejder Altirs gennem Capelli Sport tæt sammen med topprofesionelle klubber og forbund rundt om i verden, såsom AEK Athen (Grækenland), Deportes Temuco (Chile), Guyana FA, Barbados FA og mange, mange flere.

Vicepræsident for Capelli Sport Jason Arnold, CEO for Capelli Sport George Altirs og HB Køges Direktør Per Rud.

Capelli Sport