Historisk – HB Køge er i Champions League gruppespillet

Det blev til en historisk aften på Capelli Sport Stadion for HB Køge, da klubben spillede sig i gruppespillet ved Champions League efter en 2-0 sejr på hjemmebane over AC Sparta Prag. Spillet var ikke altid lige kønt, men arbejdsindsatsen var eksemplarisk. Et hårdt kæmpende HB Køge-hold formåede at køre sejren i hus. I glimt kunne tilskuerne på stadion se, hvorfor HB Køge gik videre til gruppespillet. Hbkoge.dk fangede målscorer Cecilie Fløe kort efter slut fløjt.

“Det er helt surrealistisk. Jeg har gået og drømt om det her i så mange år. Det at skulle spille Champions League og internationale kampe. Det er helt vildt jo. Lige nu er det ikke rigtig gået op for mig, men mon ikke, at det kommer til mig i morgen”, sagde Cecilie Fløe med et stort smil på læben.

Cecilie Fløe scorede kampens første mål, da hun på flot forarbejde af Maddie Pokorny afsluttede resolut og hårdt i det lange hjørne på det flade indlæg tilbage i feltet:

“Jeg når ikke at tænke det store faktisk. Bolden kommer til mig efter flot arbejde af Maddie og så sørger jeg for at holde den nede. Da den så går i mål, bliver jeg så glad. Jeg har ikke prøvet noget lignende før i min karriere – det var et stort øjeblik for mig. Men igen den her sejr går ud til hele holdet”

HB Køge gik indtil opgøret med en sejr på 0-1 fra udebaneopgøret i Tjekkiet, men havde ingen planer om at stille sig ned og spille på resultat fra det første opgør. Det var dog en rodet affære og HB Køge stod flere gange dybt og forsvarede.

“Det var en svær kamp, hvor vi i flere periode var spillet i bund. Planen var fra start af, at vi skulle op og presse dem. Dog synes jeg ikke, at de for alvor bliver farlige, og vi er bare rigtig gode til at forsvare os. Derudover har vi bare mange spillere, der kan afgøre de her kampe og det så vi også i dag. Så en svær kamp, men alt i alt et fortjent, at vi står her og er gået videre til Champions League gruppespillet”

Der var god stemning på Capelli Sport Stadion, hvor 990 havde fundet vej til pladserne og gav en flot opbakning til spillerne på banen. Det blev til mange klapsalver ned mod de hårdtarbejdende spillere. Det blev også bemærket på banen:

“Opbakningen var fantastisk. Man kunne høre publikum hele vejen igennem. Det gav en utrolig energi inde på banen og er den bedste kulisse, jeg har prøvet at spille i. Det gav os spillere på banen en utrolig gejst og vilje til at give den alt, hvad vi havde. Uden den opbakning fra tilskuerne, så havde vi ikke kunne kæmpe så hårdt alle 90 minutter. Fantastisk kulisse”

Capelli Sport