Hjælp drengene i mål: Mød op i blåt og sort

Det spidser til i bunden af NordicBet Ligaen. HB Køges herreførstehold har dog alle muligheder for selv at afgørende tingene og sikre overlevelse i rækken i løbet af de tre resterende kampe. I de to næste opgør – hjemmekampene mod først FC Helsingør 2. pinsedag og derefter rivalerne fra Næstved Boldklub søndag d. 26. maj – skal der så mange point på kontoen som overhovedet muligt mod de to hold, der befinder sig under svanerne i tabellen.

KØB BILLET: HB KØGE – FC HELSINGØR

For at vise støtte til holdet opfordres alle tilskuere til at møde op til kampene i tøj, der er blåt, sort eller endnu bedre: begge farver!

“Vi vidste, da sæsonen startede, at det hele formentlig ville blive afgjort her til allersidst. Nu står vi her, og nu må vi flyve i flok, når de point, der skal holde os over stregen, skal i hus. Der har været både op- og nedture for vores unge hold, men vi er altså kun et par gode resultater fra, at målsætningen er nået og vi kan kalde sæsonen en succes. Derfor håber jeg og beder til, at folk vil vise deres opbakning – både verbalt med masser af positive tilråb fra tribunen og mere visuelt ved at møde op i tøj i vores blå-sorte farver,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Med Capelli Sport Stadion under ombygning bliver det kun hovedtribunen på vestsiden af stadion, Scor-tribunen, hjemmeholdets tilskuere kommer til at opholde sig på. En stopfyldt blå/sort Scor-tribune vil kunne skabe den bedst mulige effekt og opbakning til drengene, når de skal sikre de livsvigtige point i de to kampe.

RABAT PÅ HJEMMEBANETRØJEN
Til anledningen har HB Køge derfor sat prisen på denne sæsons blå/sorte hjemmebanetrøje ned med 25% for resten af sæsonen. Dermed lyder prisen nu på 375,- for voksenstørrelser og 300,- for trøjen i børnestørrelser. Tilbuddet gælder både på SvaneShoppen online og i den fysiske butik på stadion, der er åben på kampdage. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

KØB HJEMMEBANETRØJEN MED RABAT HER

Der er kampstart mod FC Helsingør klokken 15.00 mandag d. 20. maj. Har du ikke mulighed for at overvære kampen på Capelli Sport Stadion kan den som altid følges på Viaplay og i ‘stories’ på holdets Instagram- og Facebook-profiler.

Capelli Sport